Jump to content

2006 Model Mazda 6 Geri vites müşürü

Kerem-81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2006  otomatik Mazda 6 için geri vites müşürünü nerden temin edebilirim. Nette bulamadım. Geniş 4 kablosu olan soket. Birde merak ettiğim şey göstergede geri vitese atınca R simgesi yanıyor ama geri aydınlatma yanmıyor bu mümkünmü. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türk sitelerde yoksa yabanci sitelere bakmak gerekebilir.  Göstergedeki R simgesi ile geri aydinlatma lambasi farkli seyler.  Geri aydinlatmanin ampulu yanmis olabilir, ampul gevsemis olabilir, veya aydinlatmanin kablo düzeneginde bir kopukluk olabilir.  Bunlarda bir sorun yoksa konu biraz daha zorlasiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müşürde 2 switch yoksa ve dediğiniz gibi R simgesi ekrana geliyorsa Müşürde bir sıkıntı yoktur. Arızayı başka yerde arayalım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında şöyle anlatayım. Geri vites lambasına 2 farklı led aldım hangisi daha iyi yanıyor diye denerken hiç yanmaz oldu. 2 farklı ustaya gösterdim sigortalar normal ama geri aydınlatmaya enerji gelmiyor dedi. Müşür arızalı dediler. Nette satılan müşürlerden farklı. Adapazarı'nda ustada farklı olduğunu ve elinde olmadığını söyledi. 

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

Müşürde 2 switch yoksa ve dediğiniz gibi R simgesi ekrana geliyorsa Müşürde bir sıkıntı yoktur. Arızayı başka yerde arayalım 

Adapazarı'nda ki ustanın anlatmasında galiba 2 switch var. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

direkt müşürle lamba çalıştırılmaz ki, arada role falan bir şeyler olmalı. emin olmak için müşürü bir ölçü aletiyle test etti mi ustanız? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

direkt müşürle lamba çalıştırılmaz ki, arada role falan bir şeyler olmalı. emin olmak için müşürü bir ölçü aletiyle test etti mi ustanız? 

Sigortaya baktı, birde geri vitese takıp arkaya enerji gelmediğini söyledi. Müşür test edilmedi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...