Jump to content

2019 Yeni Kasa Corolla İzlenimler

Mutlu Tekir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

üç yıl önce, Akçakoca tatilini bitirip İstanbula dönelim dedik, Eğlence olsun diye tekrar Düzceye dönmek yerine, daha önce hiç kullanmadıığım, sahilden ilerleyip (güzel manzalar var,) Sakarya - Kocaaliye geldik,  sahildeki çift şeritli yolda kocaman Hendek (sakarya) tabelasını  görünce hadi buradan İst. otoyoluna dönelim dedik,  yaklaşık 1 km sonra iç kısımda kocaali merkeze geldik, orada sordum Hendek yolunu, bir Allahın kuluda yol şöyleböyle demedi.  Koyulduk yola, 5-10 km yeşillikler içinde köyleri geçtikten sonra, aman Allahım  yol tam macera yolu, dar bir yol (klasik türk asvaltı) her taraf balta girmemiş dev latin, köknar ağaçları, amazon ormanları  bile yanında kıraç kalır.  en fazla 10-20 metre düz geri kalan tamanamen yılan gibi sürekli iniş yaptığımız iananılmaz bir yol, 47,5 km hendek merkeze  uzaklığı, ama Hendeğe gelince sanki  470 km yol yapmış gibi oldum, resmen yarım saat baş dönmesi çektim. Abartılı bulabilirsiniz, kesinlikle abartmıyorum, hatta video kaydı almadığım için çok pişmanım, o yolu kullanan veya mecara olsun diye kullanmak isteyen arkadasların araçları kesinlikle güvenilir olmalı ve yalnız tek araç olmamalı, yolda kalırsanız nadir araç geçiyor, yoksa işiniz Allaha kalmış olur.  Ömrümce unatamayacağım bir yol ve mecara oldu benim ve ailem için. 

Not: Arkadaşların paylaştığı avrupa ve isviçre dağ yolları,  trakya otoyolu gibi kalır bu yolun  yanında. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...