Jump to content

CR-V 2018 Dizel 9 AT

ozgur35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

15 dakika önce, ozgur35 :

Ben katılmıyorum Ne yanı Cx5 de 160 hp CRv de. Bırının tork 200 bırının 400. CRv 80-160 hızlanmada Cx 5 i duman eder.  Tork ivlenmesıyle duman olur Cx5. Araç bulun karsılastıralım 👍 Yaw  ben 5 20i paketliyorum  :D

İlk kalkış harici 5.20i paketlemek hayal ki ilk kalkışta da çok zor aslında. Sizin araç opel insignia 1.6 cdti ile aynı gidiyor hemen hemen :) 

6 dakika önce, Zealot :

sizin katılmamanız gerçekleri değiştirmiyor 😃

bu forumda dünya düzdür diyenler de oldu.. 

Dünya düz değil miydi lan :D 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Servet :

Lr1 ve Lr2 kullanmış ve hâlâ kullanan biri olarak, ucuz işçiliğe kapılanın derdi bitmez. Lr2, iki adet tasarım hatası var ki ikisini de bildiğim için çözdüm. Birincisi depo ile filtre arası pompa, ikincisi akü kazanı altından geçen kabloların izolasyon kuvvetlendirmesi. Bunları çözdükten sonra sıkıntı olmaz araçta. Motor psa, şanzıman sistemi aisin. 

Sevdiğim bir sözde yazmadan geçmeyeyim. Kapıda iki land olacak birisi binmek için ötekisi yedek parça için 😁

Ve son söz, land rover iklim şartları ne olursa olsun sizi evinize güvenle götürür 

Hocam mümkün değil daha çok sıkıntı olması lazım. Siz onu bir servise götürün bakalım neden böyle diye :D

Şaka bir yana Lr2 hakikatten hem önceki modele göre hemde Land rover ortalamasına göre daha sorunsuz olmasıyla ünlü. Ekranlı modellerde merkez ekran, sunroof ve diferansiyelde falan problem oluyor da çoğu araçta süpriz çıkabilir bunlar. 

Lr1 ise bana kalırsa bir avuç sosyetik civata.

Çok üst modellerin durumu farketmiyor, dayanıksız olsa ne olacak. 2-3 sene garantide bulvar bulvar gezilip sonraki sahibine binen araçlar hepsi. Ben olsam bende sıfır Land rover alırım bayıla bayıla, benden sonra alan düşünsün. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, M.E.G :

İlk kalkış harici 5.20i paketlemek hayal ki ilk kalkışta da çok zor aslında. Sizin araç opel insignia 1.6 cdti ile aynı gidiyor hemen hemen :) 

Dünya düz değil miydi lan :D 

Düzmüymüş? 

30 dakika önce, Leanback :

Hocam mümkün değil daha çok sıkıntı olması lazım. Siz onu bir servise götürün bakalım neden böyle diye :D

Şaka bir yana Lr2 hakikatten hem önceki modele göre hemde Land rover ortalamasına göre daha sorunsuz olmasıyla ünlü. Ekranlı modellerde merkez ekran, sunroof ve diferansiyelde falan problem oluyor da çoğu araçta süpriz çıkabilir bunlar. 

Lr1 ise bana kalırsa bir avuç sosyetik civata.

Çok üst modellerin durumu farketmiyor, dayanıksız olsa ne olacak. 2-3 sene garantide bulvar bulvar gezilip sonraki sahibine binen araçlar hepsi. Ben olsam bende sıfır Land rover alırım bayıla bayıla, benden sonra alan düşünsün. 

Lr2yi 70.k, iken aldım, 190.k iken sattım. Adam diyor ki, kardeşim şanzıman 90.k haldex ise 120.k yağ değişimi periyodu. Bilen yok sonra efendim haldex gitti. Gider tabi ki. Şimdiki Lr1 td4 ise 300.k. Extrem kullanım ile orta defransiyel kırdım. Kamyon çektim, çamura batanı çektim, 3700cc araç ile birbirimizi çekeşledik, at lastikli aracı hard yazılım ile kullandım filan. Lr1td4 başlı başına ayrı bir araç. Di, 1.8 ve 2.5v6 düşman başına. Td4 M47d, şanzıman aisin. 

Örnekle, 

Burada ise hırsa yenik düşüp şaft takozu parçalama. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

10 bin bakimi yapildi Difransiyel yagi degisti bi sonraki difransiyal yagi degisimi 80 binde olcak bakim masrafi 1400 tl  Hava ve polen filtresininkendim degistim bosch marka. Onlar da olsa 2000 tl Hondanin malesef servis ucretleri ucuk bence 

IMG20191230161311.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
25.04.2020 at 18:26, ozgur35 :

Eski Crv ile hatira fotosu koyalim şuraya 

IMG_20200425_112018.jpg

Güncel Cr-V

IMG20200422144014.jpg

Honda crv bir günlük kullanma şansım olduğunda oldukça sevdiğim bir arabaydı. Güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Ali :

Honda crv bir günlük kullanma şansım olduğunda oldukça sevdiğim bir arabaydı. Güle güle kullanın. 

Sagolasin hocam. Beyaz crv ile 90 bin kmnyaptik cok memnunduk satip siyah denk geldi. Siyah da sifir ayarindaydi 5 bin km de aldik 90 100 binde satip bu sefer allah nasip ederse kirmizi Crv alicaz 😃 Kullanisli genis 4 4 luk arac 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, ozgur35 :

Sagolasin hocam. Beyaz crv ile 90 bin kmnyaptik cok memnunduk satip siyah denk geldi. Siyah da sifir ayarindaydi 5 bin km de aldik 90 100 binde satip bu sefer allah nasip ederse kirmizi Crv alicaz 😃 Kullanisli genis 4 4 luk arac 

Güzel araç kesinlikle. Motor olarak oldukça verimli. Bir tek vites topuzunu beğenmemiştim.🤣

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...