Jump to content

Lokma Takımı Tavsiyesi

berkemurat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar araç için iyi bir Lokma takımı araştırdım bu site hem urun hakkında bilgi vermiş hemde yerli ürün izeltaş markasını yorumlamış hangisini almalıyım. Tecrübe ettiginiz marka varsa paylaşırsanız sevinirim.   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

altaş da izeltaş'ın ürettiği bir ürün, altaş izeltaş'a göre daha uygun fiyatlı belki çelik ve plastik kalitesi düşüktür. uzun zamandır altaş kullanmaktayız iş yerinde, son derece kullanışlı ve dayanıklı ürünleri var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değerli yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, 30 tl gibi urunlerde sanki sorun yasarim gibi, Bazen lokma ağızları aşınıyor bu da istenmeyen durum. Setin bir anlamı kalmiyor.  İzeltaşi biraz daha araştirayim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

İzeltaş ve altaş fazlasıyla işinizi görür. Kalite olarak çok iyiler. 

Aynen katılıyorum. İzeltaş iyidir. Bence kişisel kullanıma fazla bile. Bütçe yetiyorsa alın geçin. Bütçeyi aşıyorsa altaş da kişisel kullanımda iş görür. Hiç sıkıntı çıkarmaz. Ticari kullanımda (tamirci, dükkan) izeltaş bile uzun süreçte bozuluyor yenileniyor. 

35 tl olanlar küçük başlıklı tabiri caizse tek kullanımlık ürünler. Bende resimdeki stanley var 10 senedir kullanıyorum. Sadece teker göbeğini sökmek için üzerinde tepinirken siyah bölüm döner hale geldi. Kırılmadı bile. Cırcırı da halen aktif. Onu da tavsiye ederim. 

802965055_Adsz.thumb.jpg.581e6a596eb9a4e53f8cbd53b4604ac4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler önemli bir noktaya degindiniz circir kısmı cok önemli, çabuk bozulmaması gerekir. Bunu da dikkate alacağım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stanley St187192 Lokma Takımı 40 Parça. 

ben aldığımda 140 tl idi. gayet güzel ve iş görürüyor. tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu takımlar çok pahalı. Özellikle izeltaş’ın fiyatları uçuk. Ama kaliteli. Vanadium krom karışım oranı kaliteyi belli ediyor biraz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Izeltas iyi bilinen bir marka.  Bu tarz ürünlerde de üretici malin arkasinda duruyorsa bir garanti süresi olabiliyor.  Ürünün faturasini/fisini kaybetmeyin, saklayin.  Izeltas için garanti var mi, bilmiyorum ama arastirabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bende o sitede gördüm zaten izeltaş ilk üçte değerlendirilmiş, kalitesiyle ilgili çok şey yazılmış benim için kombinasyon çok önemli, gecenlerde kapı kolunun yayı yerinden çıkmıştı.  yayi degistirmek için, ince kol  11 mm lokma gerekliydi. Nalburdan lokma ve kolu 30 tl aldım,velhasıl kolu çevirir çevirmez lokma aşındı sıyırmaya başladı, sonra tamirci aşınan somunu çıkarmak için 1.5 saat uğraştı. Tamirceye 100 Tl. Oldu 130 TL. Büyük zaman kaybı ve ekstra maliyet, (sinir bozukluğunu) anlatmıyorum.  Bu yüzden degerli tecrübeleriniz ve paylaşımlarınız önemli, teşekkürler.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alet işler el övünür. Eğer kendiniz bir şeyleri yapıyorsanız kişisel kullanım için ömürde 1 kez alınır. Kaliteli bir set alın geçin bence. Zaten tecrübe etmişsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...