Jump to content

3. Nesil Lip Montajını Yaptık

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Artık daha dikkatli kullanmanız gerekecek.

Bir öneri, araca hareket kazandırmak için aksesuarlar ile arabanın rengi arasında kontrast oluşturmak gerek. Lipi, balata kapaklarını turuncuya boyasanız, turuncu bir shark anten yapıştırsanız hatta jant çevrelerine turuncu şerit yaptırsanız nasıl olur acaba?

Ekleme: Yada turuncu yerine beyaz renk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, S.Halilduru :

Güzel olmuş, güle güle kullanın.  Bu sert bir şey mi yumuşak mı ?  

Teşekkür ederim. Tampon malzemesi gibi bir malzeme, oldukça sert. 

23 saat önce, Lupara :

Artık daha dikkatli kullanmanız gerekecek.

Bir öneri, araca hareket kazandırmak için aksesuarlar ile arabanın rengi arasında kontrast oluşturmak gerek. Lipi, balata kapaklarını turuncuya boyasanız, turuncu bir shark anten yapıştırsanız hatta jant çevrelerine turuncu şerit yaptırsanız nasıl olur acaba?

Ekleme: Yada turuncu yerine beyaz renk.

Turuncu fikri hoşuma gitti ama biraz fazla gelir bana. Sadece kaliper boyamayı düşünebilirim. Sharkta yıkamacıya kurban gitti. Normalde shark, arka spoiler ve lip piano black olarak mevcuttu. Şimdi tekrar shark alacağım. 🙂 Aslında araçla çok oynamayı sevmem, ancak aldığımda üzerinde vardı, sonra çıkınca eksikliğini hissettim.  🙂 Evet, artık sıfır yanaşmamaya özen gösteriyorum, gerçi bunun malzemesi daha iyi ve 9 noktadan bağlandı. Diğerini yalnızca 4 vida tutuyordu ve çok inceydi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
7.10.2019 at 10:13, Anarchist :

Yurtdışından aldığım lipin montajını yaptım.  🙂 İlgilenen olursa elimde 1 adet fazla var. 

WhatsApp Image 2019-10-07 at 10.07.28.jpeg

Elinizde olanı verdiniz mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...