Jump to content

3. Nesil Mazda 3 arka amortisor sorunu...

45lik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaslar,

Arabamla ufak bir kaza atlattim... Serviste aracim yapildi... Aldiktan sonra fark ettim ki sag arka amortisor yag icinde patlamis... Ekspertiz kanaatine gore kazadan once olmusmus... 

Simdi cepten alacagim... Modeli KYB 3430041... Ama turkiyede bulamadim... Alman mali bir urun buldum sadece ... 

YARDİMLARİNİZ BEKLİYORUM... CİKMA KESİNLİKLE DUSUNMUYORUM... SERVİS 1000 TL YE YAKİN İSTEDİ ... UCUK BİR RAKAM BENİM İCİN...

URUNU NERDEN BULABİLİRİM...

IMG_20191119_170413.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belli başlı amortisör markaları var, yumuşak olanı spor olanı. Zevkinize göre birini belirleyip satın alın hocam. Belki orijinalinden bile daha rahat ettirecek sizi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

Belli başlı amortisör markaları var, yumuşak olanı spor olanı. Zevkinize göre birini belirleyip satın alın hocam. Belki orijinalinden bile daha rahat ettirecek sizi 

Mehmet bey, bende marka ayrimi olmadan durumuna gectim... BİLSTEİN marka buldum... Ancak cikanin yerine direk oturur mu? Takozuyla fulan uyumlu mudur... Bide ucuzunu bulamadim... Sadece internet imkanim var... Aradigim kimsede 3. Nesil uyumlu parca yok ... DAHA NEREDEN BULACAGİMİ HALLEDEMEDİM... EN AZİNDAN BU KONUDA YARDİM...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız kaç km'de bilmiyorum ancak km'niz yüksekse amortisörleri çift olarak değiştirmeniz gerekir. Aracın her iki tarafında amortisör çalışma kabiliyetinin aynı olması gerekir (damping/rebound oranı) yoksa yol tutuşta tutarsızlık ve denge problemi yaşarsanız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...