Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Siparişleri

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Paspaslar geldi, ben beğendim, oldukça oturaklı, yazılar ortada, sabitleme zımbırtısı da çıktı..

Tolga Bey'e teşekkürler...:)

Rica ederim, beğenmenize sevindim ben de çok beğendim bence fiyatını hakediyor. :)

Bülent bey sizinkine Mazda 3 yazmayı unutmuşlar burada keserle yazdık o yüzden gecikti :)

Kargoya verdim yarın elinizde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Rica ederim, beğenmenize sevindim ben de çok beğendim bence fiyatını hakediyor. :)

Mazda6 nın paspasları da arka ve ön ayrı satılmasa ben de aynı şeyleri diyecektim :) . Arka paspasların fotoğrafını bulabildiniz mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer aynı ya da benzerse arkalarda fotoluk birşey yok, yazı yok birkere arkalarda, düz ve sade...

O zaman gerekte yok. Önlere koydum çok güzel oturdu ama arkadaki hali hazırda duran paspaslar bana yeterli görünüyor..Pazar günü Bülent'in arabasına bakar tetkik ederiz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent bey sizinkine Mazda 3 yazmayı unutmuşlar burada keserle yazdık o yüzden gecikti :)

Kargoya verdim yarın elinizde.

oo yeah tam hayalimdeki gibi oldu o zaman :geyik::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Var foto, bu konunun başlarında olacak....:)

Ben şimdi geldim yıkattım arabayı bi güzel, yeni paspasları da çaktım, kendi paspasımın zımbırtısını vidaladım bi güzel.....:)

Çok güzel oldular ama foto çekmek heç aklıma gelmedi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Simdi mazda 6 paspaslarinin hicbirinde mi arkalar yok.sadece onler var?

Hayır tabiiki arka paspaslar da var sadece ayrı ayrı satılıyor.Ön paspaslar 65,04 arkalar da 45,89 YTL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır tabiiki arka paspaslar da var sadece ayrı ayrı satılıyor.Ön paspaslar 65,04 arkalar da 45,89 YTL.

Bana ön paspaslar yetti. Özellikle benzin depo açacağının  ve sol ayak dayanağının çıkıntısına uygun paspas olması tam süper oldu . :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Tolga tekrar teşekkürler, bu paspaslar gerçekten büyük bir açığı kapattı ve çok kullanışlılar, her yıkamada tekrar farkediyorum...:)

Rica ederim,beğenmene sevindim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

paspas olayı eskide kalmış sanırım yeniden organize edilirse iyi olur

Organize olmaya gerek yok. İlk  Başayar getirtmişti, şimdi tahmin ediyorum en yakın bayi den temin edilebilir ama zaman kaybetmek istemeyen Tolga (MeB Başayar) ile temasa geçerse belki stoklarında varsa hemen kargolatır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elinizde paspas var mı acaba?

Aracı aldık karda kışta içim gidiyor..

Elimde Mazda 3 için hem kumaş hem de lastik paspas mevcut,hangisini isterseniz,seçmeniz yeterli :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...