Jump to content

Alınık Mx-5

lppeace
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

CX-3 aracımı MX-5 almak için sattım. Satarken 19 ilan vardı ve daha iyi fiyatlar mevcuttu. 

Araçlar birden yok oldu ve piyasadaki uçuk ilanlar galeriler  ile birlikte daha can sıkıcı bir hal vermeye geldi. 

Kış günü MX-5'ini satmak isteyen arkadaşlar varsa irtibata geçebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ay önce çok güzel mx-5'ler vardi malum sitede ilanda. Özellikle muğla yetkili servisin sattığı 30 bin tl'lik ekstralı bir araç vardi çok durmadı zaten ilanda. Biraz beklenirse güzel bi araba denk getirilir bence .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akseuarlı araç biraz bütçem dışıydı ama RF'di.

Recaro'lu bir araç vardı ufak eksimlerimden dolayı alamamıştım.

Malum sitedeki ilanlarda arkadaşlarda fiyatları 15K daha yukarı çekti.

Şimdi imkansıza gidiyor.  😃

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sene başından beri takip ediyorum ve inanamıyorum fiyatlara. Alternatifsizlikten arabanın fiyatı uçtu. Yurtdışında ikinci eli Mazda 3 ile, bütün kompakt araçlarla aynı olan ve bütün esprisi bu olan arabanın piyasasını akıl havsala almıyor.

https://www.motors.co.uk/car-54640068/?i=0&m=sp

https://www.motors.co.uk/car-55346349/?i=23&m=sp

Muğla servisindeki kaputu değişmiş beyaz softtop favorimdeydi, arayamadan gitti.

Siyah soft-top Mx5 ciddi düşünüyorum ama fiyatlar mantık sınırlarını terkedeli çok oldu. Mazda Türkiye'nin sıfır fiyatını belirlerken koyduğu devasa kâr payı da bu fiyatlardaki en büyük sebeplerden biri. Dünyada milyon satılan arabayı pazardaki spor otomobil açlığından faydalanarak "prestij modeli" diye kakalamaya çalışıyorlar. İkinci el de ilk fiyata- algıya paralel yürüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ilk CX-3'ü alırken 20K daha çıkamadığım için alamamıştım. Şimdi min 50-60K oldu farklar.

Bu arada 0 RF almak bile daha mantıklı 204K fiyat veriyorlar. 2. eli ise 180 altına veren yok.

Soft Top: 198K 'larda. 2. eli 160K isteniyor. Gerçekten piyasa çok güzel

Aylar boyu aynı araçlar geziyor.

1 ay önce 140K'ya alamadığım 2017 POWER Recoro koltuklu araç için üzülüyorum.

Son 1-2 hafta daha tanıdım kendime duruma göre bu sevdadan vazgeçip SUV'a geri döneceğim. Bize göre değilmiş demekki 😃

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, lppeace :

Son 1-2 hafta daha tanıdım kendime duruma göre bu sevdadan vazgeçip SUV'a geri döneceğim. Bize göre değilmiş demekki 😃

Bence biraz daha fazla bekleyin.  Hemen vazgeçmeyin.  Fiyat artislarindan bildigim kadariyla her araç nasibini aldi, yeni veya ikinci el, SUV veya roadster, sedan veya hatchback, hemen her araç.  Ülkemizde otomobil çok satiliyormus gibi bayiiler de fiyat artirdi.  Ben simdilerde bayiilerin pek fazla araç sattigini hiç sanmiyorum çünkü trafikte fazla yeni araç göremiyorum.  Bu durumda muhtemelen kar marjlari da yüksek olabilir.  Yoksa bu adetlerde nasil ayakta duracaklar.

Bir SUV ile bir roadster birbirinden çok farklidir.  SUV yerden yüksektir, roadster yere yakindir.  SUV 4-5 kisi alir, roadster 2 kisi alir.  Roadster ile belli bir viraja hizla girseniz bir sorun olmazken ayni viraja bir SUV ile ayni hizda girerseniz yoldan çikabilirsiniz.  Bir roadster ile hizli giderken slalom yapabilirken bir SUV ile ayni sekilde slalom yapamazsiniz.  Bir roadster ile fren yaptiginizda durma mesafesi bir SUV'den daha kisadir.  Bunlarin hepsi fizik kurallarinin dikte ettigi hareketlerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SUV ve roadster tabiki ayrı ama asıl amacım Cabrio araçtı buraya geldik bekliyoruz. 😃

Şaka bir yana 0 araçlar şuan gerçek anlamda yok satıyor ama belirli modellerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Bende 20 gündür 2017 ve üzeri RF bakıyorum ama banada fiyatlar yüksek geldi.

Siz nasıl bir bütçe ile arama yapıyorsunuz,birde 202 TL ye 0 RF nerde var acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında 140'a soft-top alma düşüncesiyle çıkmıştım bu işe. Soft-top'lar 160 çekiyor ve arabalar boş. O kadar verince RF alırım mantığıyla çıktım. 

Daha komiğini ise  0 fiyatından daha yüksek fiyata 2. el araç konuldu. Tabiki koyanda Mazda bayisi.

Çok eğlenceli oldu piyasa gerçekten... Bu hayalimizinde üzerine soğuk su içelim 😃

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, lppeace :

Aslında 140'a soft-top alma düşüncesiyle çıkmıştım bu işe. Soft-top'lar 160 çekiyor ve arabalar boş. O kadar verince RF alırım mantığıyla çıktım. 

Daha komiğini ise  0 fiyatından daha yüksek fiyata 2. el araç konuldu. Tabiki koyanda Mazda bayisi.

Çok eğlenceli oldu piyasa gerçekten... Bu hayalimizinde üzerine soğuk su içelim 😃

Merhabalar, 2016 model mavi mx-5'imi yaza doğru satmayı düşünüyordum. En dolu paketiydi aldığımda Power Sense, recaro koltuk, kör nokta uyarısı falan var. Şimdi birkaç bişey eklenmiş sanırım en dolusuna. Eğer bakmak isterseniz Ataşehir'de kafe işletiyorum gelin bir kahve ikram edeyim size araca da bakarsınız :) Şimdi gidip bakmaya üşendim ama 21.000 km olması lazım. Kazası yok, iki yerinde ufak sürtme var açıkçası dikkat çekmiyor diye işlem yapmadım, kapılarda falan değil ama tamponda. Doludan dolayı bir aynası orjinal aynasıyla serviste değişti tek hasar kaydı bundandır, doludan dolayı birkaç ezik var onlar da rahatsız etmediği için açıkçası yaptırmadım. Düşünürseniz zaten konuşulur zaten fiyatlarken bunlar. İyi günler dilerim.

Mddemircan tarafından düzenlendi
model yılı yanlış oldu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba hocam,

Hedefim 2017 ama lp.peace@gmail.com mail adresime iletişim bilgilerinizi gonderebilirseniz whats-app dan  iletişime gecebiliriz.aracın hatalı gordugunuz bölgelerin resmini ve aracın resimlerini de gonderebilirseniz sevinirim.

Bu arada boş dedigim 2017 power sport olmayan power araçlardır. Kırmızı onceligimdi ve eski cx3 unun rengi :)

Önden gonderirseniz duruma göre gelip görüşebiliriz. Desteğiniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, lppeace :

Merhaba hocam,

Hedefim 2017 ama lp.peace@gmail.com mail adresime iletişim bilgilerinizi gonderebilirseniz whats-app dan  iletişime gecebiliriz.aracın hatalı gordugunuz bölgelerin resmini ve aracın resimlerini de gonderebilirseniz sevinirim.

Bu arada boş dedigim 2017 power sport olmayan power araçlardır. Kırmızı onceligimdi ve eski cx3 unun rengi :)

Önden gonderirseniz duruma göre gelip görüşebiliriz. Desteğiniz için teşekkürler.

Mail attım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
6.12.2019 at 17:25, Mddemircan :

Merhabalar, 2016 model mavi mx-5'imi yaza doğru satmayı düşünüyordum. En dolu paketiydi aldığımda Power Sense, recaro koltuk, kör nokta uyarısı falan var. Şimdi birkaç bişey eklenmiş sanırım en dolusuna. Eğer bakmak isterseniz Ataşehir'de kafe işletiyorum gelin bir kahve ikram edeyim size araca da bakarsınız :) Şimdi gidip bakmaya üşendim ama 21.000 km olması lazım. Kazası yok, iki yerinde ufak sürtme var açıkçası dikkat çekmiyor diye işlem yapmadım, kapılarda falan değil ama tamponda. Doludan dolayı bir aynası orjinal aynasıyla serviste değişti tek hasar kaydı bundandır, doludan dolayı birkaç ezik var onlar da rahatsız etmediği için açıkçası yaptırmadım. Düşünürseniz zaten konuşulur zaten fiyatlarken bunlar. İyi günler dilerim.

Merhabalar,

Aracınız hala duruyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden Mazda Miata bugün hayattadir?  basligini tasiyan bir makale buldum.  Makale "Eger ucuz, eglenceli ve güvenilir bir spor araba ariyorsaniz, yanit her zaman Miata'dir" diye basliyor.  Ilham kaynaginin altmislarin ve yetmislerin Ingiliz spor arabalari oldugunu yaziyor.  Mazda 30 senedir bu araci kendi geleneklerine sadik olarak üretiyor.  Burada Miata ile ilgili ilginç bir belgesel film de var.

https://www.msn.com/en-us/autos/enthusiasts/why-the-mazda-miata-exists-today/ar-BBYiYVg?ocid=spartandhp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, AKayhan :

Neden Mazda Miata bugün hayattadir?  basligini tasiyan bir makale buldum.  Makale "Eger ucuz, eglenceli ve güvenilir bir spor araba ariyorsaniz, yanit her zaman Miata'dir" diye basliyor.  Ilham kaynaginin altmislarin ve yetmislerin Ingiliz spor arabalari oldugunu yaziyor.  Mazda 30 senedir bu araci kendi geleneklerine sadik olarak üretiyor.  Burada Miata ile ilgili ilginç bir belgesel film de var.

https://www.msn.com/en-us/autos/enthusiasts/why-the-mazda-miata-exists-today/ar-BBYiYVg?ocid=spartandhp

Yabancı otomobil kanallarını takip edenler aşinadır, neredeyse 5 içerikten biri bir şekilde Miata ile ilgili. Konu illa ki bir yerden Mx5'e bağlanır, illa ki bir referans alınır. Sürekli test için Mx5 kovalanır, en çok izlenen videoların kahramanıdır.

Çünkü başka yapabilen yok böyle bir arabayı, alternatifsiz, tek kişilik sınıfa sahip yegane otomobil. Mazda'yı kiloyla otomobil satan ruhsuz dev üreticilerden ayıran en saf göstergedir Mx5.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...