Jump to content

Mazda cx-3 silecek tavsiyesi?

oosuny
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

56 dakika önce, ozgur35 :

Kesinlikle aybi fikirdeyim Boschlsri takinca tokalar havada duruyor cirkin duruo inwelss hibrid modeller harika orijinalin aynisi İcerde  disari bakinca toka moka gorunmuo 

yoğun yağmurda uzun yolda sileceğinizin silen takozunu (muz kısmı) yan tarafa uçarken görürseniz şaşırmayın. bunlar en fazla altıay dayanıklı silecek modelleri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bn inwels hibrid kullaniyirum 1 seneyi gecti cok da memnumum ne ses var ne bisey. Orijinalden bile iyi bence orijinal max 1 sene dayanmiyor. Simdiye kadar servisten aldogim orijinal silecekler icin cok pismanim gereksiz para vermisim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal kullanmadım hiç, aracı aldığımda üzerindeki orjinaller ölmüştü, yan sanayi taktım, altı ayda bitti, yan sanayi yaz ayını görünce kendini pert ediyor. ben bosh kullanıyorum. 3. seneye yaklaştı hala çok etkili. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Renegade :

yoğun yağmurda uzun yolda sileceğinizin silen takozunu (muz kısmı) yan tarafa uçarken görürseniz şaşırmayın. bunlar en fazla altıay dayanıklı silecek modelleri.

neredeyse 3 yıldır hemen her koşulda kullandığım sileceklerde hiçbir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım. zaten takılma şekli orjinalle birebir aynı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

neredeyse 3 yıldır hemen her koşulda kullandığım sileceklerde hiçbir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım. zaten takılma şekli orjinalle birebir ay

kimin silecegi ucmus ucak mi bu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...