Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Muhabbetleri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

10

• mebbasayar

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tolga Bey, Mazda6 ların fiyatı ne kadar ? Bir de anladığım kadarı ile 2 çeşit var.. Biri plastik diğeri daha farklı..

Burak bey paspasları bire bir görmedim ama anladığım kadarıyla plastik ve  bez modeller var.Fiyatları da

2.mesajınızdakilerden

1.= ?

2.=65,04

3.=42,70

4.=43,55

3. mesajınızdakilerden

1.=98,60

2.=98,60

Fiyatlara KDV dahil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

resimler aynı sıralamada görünmeyebilir herkeste kiminde son mesaj en üsttedir kiminde en eski ,

mazda3 için olanları yazarsanız sevinirim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi için teşekkürler. Şu andakinden çok daha güzel duracağı kesin, fiyatlar son ikisi hariç fena da değil ama farkları tam olarak anlamadım. Plastik olanın 65 YTL olması da ilginç geldi. Bir de o dipteki yuvarlak ne için bilginiz var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimler aynı sıralamada görünmeyebilir herkeste kiminde son mesaj en üsttedir kiminde en eski ,

Resimlerin üstünde numara var ya onu kasdetti sanırım Tolga Bey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman şöyel yazayım;

3600-78-634= 39,48 YTL

BP4K-V0-320A-02=79,07 YTL

BP4K-V0-351A=89,16 YTL

BP4L-V0-320B=47,90 YTL

GJ6A-V0-320-80= ?

GJ6A-V0-351=65,04 YTL

GJ6E-V0-320B-05=42,70 YTL

GJ6E-V0-320B-65=43,55 YTL

GJ7A-V0-320-05=98,60 YTL

GJ7A-V0-320-65=98,60 YTL

sanırım daha anlaşılır oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga Bey,

Biliyorum sizin de çok bilginiz yok ama

3600-78-634 ile GJ6A-V0-351 ne fark var bilginiz var mı ? Bana hiçte farklı gelmediler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga Bey,

Biliyorum sizin de çok bilginiz yok ama

3600-78-634 ile GJ6A-V0-351 ne fark var bilginiz var mı ? Bana hiçte farklı gelmediler..

Vallahi bence de aynı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hemen temin edebilirmiyiz? edebiliyosak ödeme için bir hesap numarası lütfen

Mazda Europe'dan siparişlerimizi her hafta çarşamba saat 16:00'a kadar verebiliyoruz.Yani bu haftaki sipariş zamanımız maalesef doldu.Ayrıca verdiğimiz siparişlerin tarafımıza teslimi yaklaşık ikibuçuk haftayı buluyor.Tabii bu durum İstanbul'a depo kurulana kadar boyle devam edecek.Yine de istiyorsanız parça nosunu vermeniz yeterli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de sipariş vermek istiyorum ama farkı bilmem gerekiyor :) Öğrenebilirseniz sizden bilgi bekliyorum ya da bir başka müşteriniz sipariş verene kadar bekleriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fark yok sanırım,siz numaralara takılmayın istediğinizin resmini gönderin yeter.Ama yine de sizin için görüşeceğim.Yakında haber veririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fark yok sanırım,siz numaralara takılmayın istediğinizin resmini gönderin yeter.Ama yine de sizin için görüşeceğim.Yakında haber veririm.

Farkı fiyatı :) Haber bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi bana model numarası ve sayı belirtin yeter.Ben siparişi geçerim,gelince de kargo ile gönderirim.Hatta paspas alana ilk yardım seti yarı fiyatına :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...