Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Muhabbetleri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Getir getir çok getir lazım olur kıçımızın altına alırız belki yerede otururuz  :D :D

benim dediğim malzeme ince ama halı kilim felan olmazsa hasta bilenem oluruz yer çeker :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

10

• mebbasayar

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bugün paspaslarımı aldım ama ufak bir sürpriz ile karşılaştık. Meğersem 65 YTL lik fiyat sadece ön paspaslar içinmiş :D Kargodan arka paspaslar çıkmadı :D Tolga Bey de hiç açmadan gönderdiği için onun da haberi yokmuş bakalım napıcaz :D Meğersem MAzda6 larda arka ve önler ayrı satılıyormuş. Ben de sevinmiştim Mazda3 lerden ucuz diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benım resımden gordugum kadarıyla o paspaslar o kadar para etmez.. bırde sadece onse ben adresı tekrar eklıyeyım ıstıyorsanız.... :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün paspaslarımı aldım ama ufak bir sürpriz ile karşılaştık. Meğersem 65 YTL lik fiyat sadece ön paspaslar içinmiş :D Kargodan arka paspaslar çıkmadı :D Tolga Bey de hiç açmadan gönderdiği için onun da haberi yokmuş bakalım napıcaz :D Meğersem MAzda6 larda arka ve önler ayrı satılıyormuş. Ben de sevinmiştim Mazda3 lerden ucuz diye :D

yok öyle ucuz mal mazda6 ya :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benım resımden gordugum kadarıyla o paspaslar o kadar para etmez.. bırde sadece onse ben adresı tekrar eklıyeyım ıstıyorsanız.... :D :D

İkiler mazda bostancı... mazda 3 logolu 45.00 ytl.. takım, mazda 6 da var... geçen hafta uğradım ambalajında.... gidin bir görün derim ben...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkiler mazda bostancı... mazda 3 logolu 45.00 ytl.. takım, mazda 6 da var... geçen hafta uğradım ambalajında.... gidin bir görün derim ben...

Paspaslar plastik mi halı mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...