Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Muhabbetleri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Senin kadar kurnazına rastlayacağımızı düşünemedik, ondan değişti...:D

:) Vallahi iki tane alabileceğinizi düşünemedim.Şimdi nasıl çevirsem diye düşünüyorum. :)

Hım, "4 paspas takımı alana bedava" desem kurtarır mıyım acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

10

• mebbasayar

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

:) Vallahi iki tane alabileceğinizi düşünemedim.Şimdi nasıl çevirsem diye düşünüyorum. :)

Hım, "4 paspas takımı alana bedava" desem kurtarır mıyım acaba?

kurtaramassın 1 tane alana yarı fiyatınaysa 2 alana bedava olması gerenk :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben İzmir'den 4 sipariş de bulurum kanımca....:D

Gitgide batıyorum sanırım. :) 4 sipariş bulabilirseniz ilk yardım çantasını da dörde bölersiniz o da işe yaramaz.Gazlı bez birinde, tampon birinde, plaster birinde...Kullanmak gerekirse Voltranı oluşturmanız gerekir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olay paspas değil bedava trafik seti almaya döndü :D

Arkadaşlar kampanyayı değiştiriyorum o zaman,bir düzine ilk yardım çantası alana sol ön paspas yarı fiyatına. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Gitgide batıyorum sanırım. :) 4 sipariş bulabilirseniz ilk yardım çantasını da dörde bölersiniz o da işe yaramaz.Gazlı bez birinde, tampon birinde, plaster birinde...Kullanmak gerekirse Voltranı oluşturmanız gerekir. :)

yahu bu satış taktiği mermerleride gecti habire  deiştiriyosun düzgün net bi fiyat alalım set istemiorum paspaslara iskonto yapın bana sanırsam herkes öyle ister konu paspas zaten :D :D ben 2 takım alacam 1 takım lastik 1 takım halı lakin o 2 çeşit halı aklımı karıştırdı farkı nedir acep  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben paspasları aldıktan sonra paspas var diyorsunuz,aha canım sıkıldı işte  :) neyse birine dokumaya çalışalım gelecekleride bende alayım orjinalinden  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...