Jump to content

Neden Mazda CX-5

onat76
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya bırakın arkadaş cx-5 alsın ne istiyonuz milletten:))) 

@onat76 hocam siz honda, hyundai, nissan, toyota, audi vs gibi forumlara gidin, oralarda cx-5 tavsiye edip hakkında bilgi vereceklerdir:))

buradan biraz zor bilgi alırsınız. 

(ben de ilerde bir mazda 6'nın alternatiflerini öğrenmek istediğimde buraya gelip  "mazda 6 almak istiyorum" diye konu açıp mazda 6 haricindeki tüm  D sınıfı alternatifler halkında bilgi toplamayı düşünüyorum:))

• Beğen 1
  • Haha 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Katil Balina :

ya bırakın arkadaş cx-5 alsın ne istiyonuz milletten:))) 

@onat76 hocam siz honda, hyundai, nissan, toyota, audi vs gibi forumlara gidin, oralarda cx-5 tavsiye edip hakkında bilgi vereceklerdir:))

buradan biraz zor bilgi alırsınız. 

(ben de ilerde bir mazda 6'nın alternatiflerini öğrenmek istediğimde buraya gelip  "mazda 6 almak istiyorum" diye konu açıp mazda 6 haricindeki tüm  D sınıfı alternatifler halkında bilgi toplamayı düşünüyorum:))

🤣🤣🤣🤣

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, onat76 :

:)

3 çocuklu bir aile için bu kona biraz ufak kaçar bence bu bagajla.

hocam biraz daha kaynak bulup, makyajlı kasaya bakmanızı öneriyorum ben

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6'da ve CX-5'te 2015'teki makyajda iç mekanlar önceki yıllara göre baya toparlandı. Multimedya ve göğüs çok daha ergonomik ve şık görünüyor. El freni tuş olarak konumlandırıldı. Göğüste ve kol dayamadan göğüse kadar olan alanda deri kullanımı had safhada. Dışta da ufak ama güzel dokunuşlar var. 

2017deki makyajda ise lamine camlar, ses yalıtımı, direksiyon dizaynı ve bir iki donanım ekleme gibi değişiklikler var. Ama 2017 makyajlılar çok ciddi fiyatlara sahip. 

En azından 2015 makyajlı olan için şartlar zorlanabilir. Ben Mazda 6'mı yakın zamanda alırken 2015 için biraz bütçemi aşmıştım. Ama değdiğini düşünüyorum. Serviste de 2015 CX-5 görmüştüm. Daha önce içine oturduğum 2013 modelden daha albenili idi. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...