Jump to content

98 practicaya angel far

hakangazi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar.98 practicamın farlarını ve arka stoplarını biraz değiştirmek istiyorum.

1-ön farları şeffaf yapabiliceğim bi yer varmı yada hazır olarak alabilceğim bi yer.Yaklaşık ne kaddar tutar.

2-Arka stopları ledli yaptırabilirmiyim veya stopu boyattırsam iyi olurmu.

3-mavi renkteki bu aracın iç kısmındaki havalandırma deliklerinin cevresini boyattırabilirmiyim.kaloriferi açtığımda sıcaklık boyayı etkilermi

Şimdiden teşekkür ederim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

far ve stoplarının değişimi için tek alternetifin ebay.com desem yalan olmaz sanırım. stoplarını şeffaf boyayla, kaliperlerini ısıya dayanıklı sprey boyayla, kalorifer ızgaralarını da normal sprey boyayla boyayabilirsin. ancak plastik aksamlara boyanmadan önce özel bir kimyasal sürüyorlar aksi durumda kısa sürede boya dökülmeleri yaşanabiliyor.

şimdiden kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle aramıza hosgeldin :)angel için burayı inceleyebilirsin.http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=63854  arka stoplar için kırmızı boya tavsiye ederim gayet hos durur.havalandırma deliklerini boyatmanı tavsiye etmem cok da kaliteli durmaz. son bir şey eklemek isterim ön ızgarayıda logosuz hale getirirsen gayet spor durur.ayrıca aracını düsürmeyi aklından geciriyorsan da sakın ola yaylarını kestirme uygun spor yay kullan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saolun arkadaşlar ebaya baktim pek benim araba icin biseyler yok.onunda sebebi 323 practica onlarda 323 ---- başka olarak isimlendiriliyor.şu okul bitsin yavaş yavaş başlıycam ve tecrübelerinizden yararlanıcam inş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

slmlar benimde bi sorum olacak. arkdasin istedigi seyler benim aracimada olurmu? 98 model mazda 323 familia??? tskk...

ön çamurlukların ve arka uzantın haricinde herseyi ile aynı araclar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

saolun arkadaşlar ebaya baktim pek benim araba icin biseyler yok.onunda sebebi 323 practica onlarda 323 ---- başka olarak isimlendiriliyor.şu okul bitsin yavaş yavaş başlıycam ve tecrübelerinizden yararlanıcam inş :)

Hakanım jantların harika. Marşpiyellere iki saçak taktırsan çok daha güzel olur. Pek bi maliyetli bişi değil... çifti zannediyorum 120 150 civarlarında...

Tavsiye... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...