Jump to content

Rx8 kasko için

RotaryPower
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba iyi akşamlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama rx8 kullanıcıları acaba araçlarını ne kadar vererek kasko yaptırdığı konusunda yardımcı olabilirler mi?   2011 r3 ler için 15 20 bin tl ye tam kasko yapıldığını duydum da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, RotaryPower :

2011 r3 ler için 15 20 bin tl ye tam kasko yapıldığını duydum da

Bu nasıl bir kasko değeriymiş? Eğer doğruysa araç sahibinin pek parlak bir geçmiş yok demek oluyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bi sigortacıyla konuştum rx8 aradığımı söyledim kasko için umut etme sana 30 bin babana 15 20 bin belki dedi. Var mı bunun doğruluğu? Spor araç olarak geçiyor vs bi sürü şey söyledi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildigim spor otomobiller diger otomobillere göre daha yüksek primlerle sigorta edilirler.  Bunun birinci nedeni spor otomobillerin diger otomobillerden daha pahalli olmalaridir.  Aracin ikinci el olmasi pek fazla birsey degistirmez çünkü o durumda da yedek parçalari pahalli diye düsünürler.  Ikinci neden, spor otomobillerin diger otomobillerden daha hizli kullanilacagi öngörüsüdür.  Hiz artinca da bir kaza olmasi olasiligi artar.  Siz araci makul hizda kullansaniz bile bu önyargiyi yikamazsiniz.  Uç bir örnek olarak, yeni bir Ferrari alan kisi sigorta için diger otomobillerin ödediginin kat be kat fazlasini öder.  Istatistikler de zaten Ferrari gibi otomobillerin kaza yapma olasiliginin daha yüksek oldugunu gösterir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, AKayhan :

Benim bildigim spor otomobiller diger otomobillere göre daha yüksek primlerle sigorta edilirler.  Bunun birinci nedeni spor otomobillerin diger otomobillerden daha pahalli olmalaridir.  Aracin ikinci el olmasi pek fazla birsey degistirmez çünkü o durumda da yedek parçalari pahalli diye düsünürler.  Ikinci neden, spor otomobillerin diger otomobillerden daha hizli kullanilacagi öngörüsüdür.  Hiz artinca da bir kaza olmasi olasiligi artar.  Siz araci makul hizda kullansaniz bile bu önyargiyi yikamazsiniz.  Uç bir örnek olarak, yeni bir Ferrari alan kisi sigorta için diger otomobillerin ödediginin kat be kat fazlasini öder.  Istatistikler de zaten Ferrari gibi otomobillerin kaza yapma olasiliginin daha yüksek oldugunu gösterir.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Makale gibi olmuş. Peki rx 8 de durum nedir? Aracın 3 de 1 i kadarı parayı kasko yapmak için mi kullanacağım? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, RotaryPower :

Peki rx 8 de durum nedir? Aracın 3 de 1 i kadarı parayı kasko yapmak için mi kullanacağım? 

Ben maalesef RX-8 ile ilgili bilgiye sahip degilim.  Bence bu konuyu Mazda yetkili servisine telefonla bir danisin.  Onlar daha iyi bilirler.  Mazda RX-9 spor bir otomobil biliyorum ama RX-8 hangi sinifa giriyor, hiç bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım teşekkür ederim yarın ararım olmazsa. Ben rx8 kullanıcılarından net bilgi alırım diye düşünüyordum. Umarım bu konuyu görürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, AKayhan :

Ben maalesef RX-8 ile ilgili bilgiye sahip degilim.  Bence bu konuyu Mazda yetkili servisine telefonla bir danisin.  Onlar daha iyi bilirler.  Mazda RX-9 spor bir otomobil biliyorum ama RX-8 hangi sinifa giriyor, hiç bilmiyorum.

Yetkili servis bu konuda bilgi sahibi değil. Rx kullanıcılarına sormak lazım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır hayır henüz almadım.  Online teklif veren siteler hangisi mesela. Bir kaç yer aradım bilgi veremediler. Ben de en sağlıklı bilgi rx sahibi olanlardan öğrenilir diye buraya yazdım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, RotaryPower :

Hayır hayır henüz almadım.  Online teklif veren siteler hangisi mesela. Bir kaç yer aradım bilgi veremediler. Ben de en sağlıklı bilgi rx sahibi olanlardan öğrenilir diye buraya yazdım 

araci almadan teklif vermezler. siz on calisma için en iyisi rx sahiplerininden gelecek cevapları bekleyin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.01.2020 at 21:43, RotaryPower :

Aynen genel bir bilgi hiç fena olmaz 

Ben 4 senedir kasko+trafik 2500-3000 TL civarında yaptırıyorum. Dolu hasarı dışında hasarım olmadı. Geçen sene 1700 civarı kasko, 700 civarı trafik yaptırdım. Trafikte karşı tarafın hasarını sınırsız karşılama yaptırdım, ekstra 4-5 TL fazladan para veriyorsun. Tabi birçok kriterin etkisi var, daha önce kaza yaptın mı, yaşın kaç gibi.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, SweepeR :

Ben 4 senedir kasko+trafik 2500-3000 TL civarında yaptırıyorum. Dolu hasarı dışında hasarım olmadı. Geçen sene 1700 civarı kasko, 700 civarı trafik yaptırdım. Trafikte karşı tarafın hasarını sınırsız karşılama yaptırdım, ekstra 4-5 TL fazladan para veriyorsun. Tabi birçok kriterin etkisi var, daha önce kaza yaptın mı, yaşın kaç gibi.

Oo çok iyi çok inşallah da hasarınız olmaz. Artık tek eksik güzel bir rx 8 bulmak. Bu engeli de aştık şükür 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...