Jump to content

Satılık Cx-3 Power Sense

serkan306

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, kardeşime geçen haziranda aldığımız 2016 model Cx-3 Power Sense aracımızı babamın bagaj büyüklüğü baskısı sonucunda satmaya karar verdik. Aslında bagajı geçtim arka diz mesafesi bir tık büyük olsa, Cx-5'i satıp direk alacağım, fena göz koydum ama bi de benim kamp ve balık sevdamdan dolayı yerden yükseklik meselesi var tabi. Her neyse, araç hatasız, boyasız, Power Sense paket, bakımı yeni, lastikleri yeni bir araç. Detaylı bilgiyi ilandan alabilirsiniz: Buradan Bakabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

hayırlı satışlar. linkte mi bir sıkıntı anlamadım ama tıklayınca yine forumdaki bu konuya geliyorum :)

Linkle yazı kısmını ters yazmışım telefondan :D Hata düzeltildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
12.02.2020 at 14:09, Mazda_Ozan :

İyi satışlar.

Biraz geç oldu ama teşekkürler. İki vatandaşla peş peşe cuma günleri anlaştık. Kapora almadan hafta sonu o kadar arayan sormaya opsiyonlandı dedim, ikisi de kimseye satma bende dedi ama sonra vazgeçti. Hatta biri vazgeçtim diyemeyecek kadar acizdi. Çok sinir oldum. Fiyat olarak modelinin en düşüğünü yazdım ki bir model düşüklere, hatta power paketlere daha yüksek fiyat yazıyorlar. Sonuç olarak son fiyatımı esnettim ve ilana yazdım. Bir araç buldum, bakalım o satılana kasar satılırsa eski fiyatına çekeceğim. Çok fiyat düşünce insanlar bi sıkıntı mı var bu arabada diye düşünüyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, serkan306 :

Biraz geç oldu ama teşekkürler. İki vatandaşla peş peşe cuma günleri anlaştık. Kapora almadan hafta sonu o kadar arayan sormaya opsiyonlandı dedim, ikisi de kimseye satma bende dedi ama sonra vazgeçti. Hatta biri vazgeçtim diyemeyecek kadar acizdi. Çok sinir oldum. Fiyat olarak modelinin en düşüğünü yazdım ki bir model düşüklere, hatta power paketlere daha yüksek fiyat yazıyorlar. Sonuç olarak son fiyatımı esnettim ve ilana yazdım. Bir araç buldum, bakalım o satılana kasar satılırsa eski fiyatına çekeceğim. Çok fiyat düşünce insanlar bi sıkıntı mı var bu arabada diye düşünüyor. 

Moral bozucu bir durum. 
Bu durumu yasamamak icin aracimi satilga cikardigimda kaparo almam, rezerve etmem.  
İyi satislar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Lupara :

Moral bozucu bir durum. 
Bu durumu yasamamak icin aracimi satilga cikardigimda kaparo almam, rezerve etmem.  
İyi satislar. 

Ben de genelde çok yapmam ama biri evimizin dibindeydi, diğeri de şehir dışındaydı ama Ankara'da arkadaşına eksper yaptırdı, almayacağı araca para harcamaz dedim. Zaten bir araç ilk iki haftada satılmazsa sonra zor oluyor. Ben ilk anlaşmayı ilanın 4. gününde yapmıştım... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayirli satislar. Ilanlara goz gezdirince benzer ozellikle araclar var sizinki renkten dolayi daha yavas gider gibi. Hani son mesajiniza  bakinca firsat araci gibi ama ilanlara bakinca degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.02.2020 at 22:43, kml_77 :

Hayirli satislar. Ilanlara goz gezdirince benzer ozellikle araclar var sizinki renkten dolayi daha yavas gider gibi. Hani son mesajiniza  bakinca firsat araci gibi ama ilanlara bakinca degil.

Sağolun, aslında almak isteyenler özellikle rengini beğenmişti. Düz beyazlara göre çok çok daha güzel duruyor, ha kiri daha çok gösteriyor belki ama arabayı da çok çok güzel gösteriyor. Fiyatı aşağılara çekmiştim, bir araç vardı onu kaçırmak istemedim ama satılınca muadillerinin seviyesine çektim. Zaten araca 169.000 yazmışken, 145.000 olur mu diye mesajlar geliyor, o bakımdan pazarlığı geniş tutunca insanlar daha da bir mutlu oluyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...