Jump to content

Fiber Yardım

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

93 mazda sedanım var 323.tanponları fiberden yaptırmak istiyorum,elinizde örnek fotolar varmı vede bildiğiniz iyi bi fiberci ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

işçiliği kötü yapılmış bir fiber yüzünden arabandan soğuyabilirsin. 3 kuruş fazla ver ama iyi bir işçilik olsun.

Maslak Sanayi 2.kısım 31.sokak KT TUNING..

Crazy Cars

Kadıköy Oto Sanayi Sitesi Aydınlık Sok. No:7 İçerenköy

Işık Oto (Fiber Dizayn)

Metin Işık

------------------------------------------------------

Işık Oto

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 12. Sok. No:427 Maslak

Tel: 0212 2861674

GSM: 0542 5922973

Tel: 0216 5752821

NBC DİZAYN

Atatürk oto sanayi sitesi 2.kısım sokağı tam bilmiyorum ama yıldız tuningin üst katı no:1047 tel 0535 513 26 41

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MURAT iyi bir fiber yaptırırsan harika  olur.Elimde bir tane fotoğraf olacaktı bir bak istersen.

tam istediğim gibi sade ve güzel,teşekkürler sercan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bu arabayı yakından biliyorum ben ve bence gerçekten rezil etmiş arabayı eleman.

bu araba 3 sene önce 6.5 milyara el değiştirdi ve sahibi sıfır opel astra almıştı. :)

sonrasında ne oldu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu araba 3 sene önce 6.5 milyara el değiştirdi ve sahibi sıfır opel astra almıştı. :)

gerçekten benim çok hoşuma gitti, sadece güzel 16-17 inch bi jant istiyor o kadar, bi de farlardaki kaşları (sanırım selobant) kaldırırsa çok daha güzel olur...hey gidi günler aynen bu model bi arabada araba kullanmayı öğrenmiştim. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

gerçekten benim çok hoşuma gitti, sadece güzel 16-17 inch bi jant istiyor o kadar, bi de farlardaki kaşları (sanırım selobant) kaldırırsa çok daha güzel olur...hey gidi günler aynen bu model bi arabada araba kullanmayı öğrenmiştim. :)

zaten en son muhabbetimizde jantları değişmekten söz ediyordu ama ömrü yetmedi. 1 hafta kadar sonra sattı arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten en son muhabbetimizde jantları değişmekten söz ediyordu ama ömrü yetmedi. 1 hafta kadar sonra sattı arabayı :)

Toprağı bol olsun ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur abi. Ben Başkent Üniversitesi'nden biliyorum. Konut-2'de oturuyordu ayrıca. 2001-2003 yılları civarı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...