Jump to content

Fiber Yardım

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

0000359-000000005965.jpg

tamponun bu arac icin özel üretim olmadıgı cok belli bence.. uyduruvermisler baska bi tamponu.. komik derecede abartılı buldum ben :) bariz sırıtmıs yani.. araba kendi hatlarına göre cok ufak kalmıs gibi görünüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sade bişey yaptırmak istiyorumda sağlam bi usta bulamadım

Ortalık fiberci ve usta kaynıyor.Sağlam dedinmi olay maddiyata dayanıyor.Sen kaç para harcamak istiyorsun onu söyle usta bol.Piyasada iyi ustaların sana tahmini fiyat vereyim.

tampon tane 600 ytl civarı.Maşpiyel 450 ytl.Spoyler 300.Bunlar iyi ustaların fiyatları.Orta kalite yarısını yaptırma ihtimalin var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Guest ersyncar

arkadas hiç araç modifiye ettirmedim ancak fiber konusunda şunu sölemeyim. ben fiber yat yapan bir firmada mühendisim ve fiber işçiliği çok ilginçtir. evinizde kendiniz bile yapabilirsiniz o kadar kolaydır ancak iyi bir ustanın yaptığı gibi kusursuz ve kaliteli elde etmeniz mümkün değildir. bizim firmamızda çalışan ustaların her birinin elinden çıkan ürün bile farkediyor. bir de bazen görüntü olarak hoş görünsede fiber yanlış uygulanmışsa sonradan çatlama kabarma gibi sorunlar yaratabilir. o yüzden seçtiğiniz ustalara dikkat edin bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

izmit sanaide bi fiberci war tanıdığım. kaliteli ve ucuz iş yapıyor. ilgilenirseniz tlf. numarasını vereyim 0536 934 0058. ben rüzgarlığı yaptırdım boyasız 100 ytl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...