Jump to content

Alınık Cx3 :)

Ali

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 saat önce, Mazda_Ozan :

Hayırlısı olsun kardeşim. 

Öncelik sende başkan :) 

58 dakika önce, serkan306 :

Fiyat aralığı size uyuyor mu bilmiyorum ama bizim aracımız satılık. Aşağıdaki linkten ilana ulaşabilirsiniz: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mazda-2016-hatasiz-boyasiz-garantili-servis-bakimli-bayan-ogretmenden-786872132/detay

Ben 2018 model bakıyorum en düşük yoksa kesinlikle düşünebilirdim. Fakat ilanlara baktığımda cx3 fiyatları fena uçmuş. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, ozgur35 :

Pejo vardi en son yalnis mi hatirliom 

Pejolar duruyor. Sadece 2019 model olan gidecek. :) Onun yerine başka bakıyorum. Cx3 seviyorum ama gereksiz pahalı bu fiyatlara sıfır almak aslında aklımı karıştırmıyor değil. Sadece istediğim şekilde bir cx3 bulursam alacağım. Keratanın motoruna kızsamda seviyorum 🤣

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, Ali :

Pejolar duruyor. Sadece 2019 model olan gidecek. :) Onun yerine başka bakıyorum. Cx3 seviyorum ama gereksiz pahalı bu fiyatlara sıfır almak aslında aklımı karıştırmıyor değil. Sadece istediğim şekilde bir cx3 bulursam alacağım. Keratanın motoruna kızsamda seviyorum 🤣

Crv al Crv Gerisi hikaye 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Ali :

Öncelik sende başkan :) 

Ben 2018 model bakıyorum en düşük yoksa kesinlikle düşünebilirdim. Fakat ilanlara baktığımda cx3 fiyatları fena uçmuş. :) 

Zaten şu anda en yükseği 2018, ondan da bir tane sıfır olarak var, Power Sense paket olarak. Cx-3 fiyatları piyasaya paralel olarak yükseldi tabi. Suni bir fiyat var, 2016 modeller içinde en az para edecek olmamasına rağmen, diğer araçlara göre 3 4 bin lira uygun yazdım, beklediğim reaksiyonu alamadım. İki kişiyle anlaşmıştık, hatta ilk iki hafta sonumu yediler, opsiyonlu dedim ama yan çizdiler. Biz de güven nişanesi olarak aldım diyorsanız kaporaya gerek yok diyoruz da bundan sonrakilere affım yok :)İnşallah aradığınız aracı bulursunuz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...