Jump to content

Arka Stoplar

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

transparan boya (düzgün yapılmak şartıyla) ışığı kesmediği için sorun olmaz ama yine de senin söylediğin gibi bir şikayet olursa o zaman ortalık karışabilir bir miktar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

ben yaptırdım 30 liraya mal oldu nasıl yaptırdığını sorarsanız bir reklamcıya gittim tabelacıya şefaf folyo taktıracağım dedim adam bana dediki daha kalitelisi var transparan gibi birşeyler dedi en kalitelisi dedi yapıştırma hemde yapıştırdı fıstık gibi oldu stopların ışık renginde de hiç bir değişme olmadı adapazarında olanlar için yer soliyim adapazar ataturk sanayine giderken adacenter yolundan değil tek tarafından ışıklara varmadan 50 metre once sağdaki reklamcı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Transparan siyah boyayı 30 cm uzaklıktan hızlı çekerek (sağdan-sola) istediğiniz koyulukta yapabilirsiniz. Tavsiyem smoked tarzda yapmanız. Şahsi görüşüm simsiyah stoplar çok da iyi durmuyor. Ayrıyetten ışığıda oldukça kesiyorlar. Simsiyah yapmak için yakın mesafeden 2 3 kat uygulandığı için. Boya ne kadar transparan olursa olsun yoğun uygulanması için değildir. Üst üste yakın mesafeden atılınca normal boya gibi kapatır. Bir de o boyalar plastiğe işliyor. Herhangi bir darbede boya kalkması olmuyor.

Boyayı uyguladıktan sonra ince su zımparası yapıp üzerine 1 katta vernik atarsanız üzerine bir de cila yaparsanız tadından yenmez.

Benim eski aracın ilk stopları

IMG_0994.jpg

Dediğim işlemi yaptıktan sonraki hali

[img width=560 height=373]http://i144.photobucket.com/albums/r161/okan08/1998%20Mazda%20323%20Practica/Mazda323Practica45.jpg

Aracın tonundan ayrılıp derinlik katması amacıyla yapmıştım. Orjinalliği bozmadan.

Sinyalleri maskelemiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...