Jump to content

Rölanti düşmesi

cingiraklisamet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler aracım 1.6 hb gördüğünüz fotoğraftaki gibi rölanti düşmesi sorununu yaşıyorum. 2 aşamalı bir sıkıntı var. Birinci aşama her açtığım alıcıda hissedilir seviyede rölanti düşüyor hatta direksiyon pompası farlar ve kalorifer devreye girdiğinde stop ediyor. İkinci aşama ise belli süre sabit hızla gidip durdugum zaman rölanti 5 saniye içinde kademeli olarak azalıp stop ediyor. Yaşadığım şehirdeki oto elektrikciler ne yazikki tatmin edici cevaplar veremedi. Birkaç kere baktılar yaptık dediler hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2020-03-09-23-03-55-728_com.miui.videoplayer.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü iyi durumda mı?
Benzinde de aynıysa bakılacak çok şey var. İlk başta rölanti motorunu teizletmekle başlayabilirsiniz.
En mantıklısı işten anlayan birine göstermek. Yoksa çok para harcarsınız yine de randımanlı çalışmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim hb vardı ben şarj dinamosu nu degiştirdım opelin 100 amper dinamosu nu uydurdum buji kablosu buji ve atesleme bakımını yaptım aküyüde 72 am cıkardım rolanti düşmesini baya engelledim karbıratörun baglantı contalarını yeniledim selenoit valf kısım larım bağlantılarını kontrol ettim sattıgım arkada antepden manisaya sıkıntısız gitti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce benzinde dene sorun yok  ise büyük ihtimalle lpg beyni ömrünü tamamlamış demektir en son ne zaman yeniledin lpg benin kaliteli bir marka ise tamir takımını alıp tamirini yapabilirsin yok ucuz yollu bir lpg beyni ise yenisini al.

Aynı sorun bendede oldu özellikle araç sogukken rölanti düşüp stop ediyordu lpg beynini değiştirdim sorun düzeldi boşuna arabayı kurcalattırma kimseye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.03.2020 at 22:07, cingiraklisamet :

İyi günler aracım 1.6 hb gördüğünüz fotoğraftaki gibi rölanti düşmesi sorununu yaşıyorum. 2 aşamalı bir sıkıntı var. Birinci aşama her açtığım alıcıda hissedilir seviyede rölanti düşüyor hatta direksiyon pompası farlar ve kalorifer devreye girdiğinde stop ediyor. İkinci aşama ise belli süre sabit hızla gidip durdugum zaman rölanti 5 saniye içinde kademeli olarak azalıp stop ediyor. Yaşadığım şehirdeki oto elektrikciler ne yazikki tatmin edici cevaplar veremedi. Birkaç kere baktılar yaptık dediler hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2020-03-09-23-03-55-728_com.miui.videoplayer.jpg

Ya şarj dinamonuz arızalı, yada triger sentesi hatalı, muhtemelen şarj dinamosu bakım gerektiriyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...