Jump to content

Deri Döşeme

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben 3 yıl once 323 hb tum koltukalrı 350 ytl ye suni deri yaptırmıstım mukemmel olmuslular işçilik cok ıyıdı(yapan usta sakaryada ) lakin arabam sureklı guneste durdugundan arka kolatuk baslık kısmı zamanla asındı ama bagaj üstü ve koltuklarda problem yoktu..

bu iş cam fılmı gıbı malıyetı sonunda verdıgın paranın 8 / 1 i... yani kazıklanmak senın elınde pazarlık payı yuksek işçiliğe dayalı bır duzen...

en pahalı cam fılmı 50 ytl (3-4) ARABA YAPILIR (ZIYANSIZ) eger yaptıracaksan daha ufak sehırlerde yaptırmanı tavsıye ederım o kadar....

ve kullanacakları sunı derının kalıtesı cok oncelı en az 10 cesıt kalıte farklılıgında mal var piyasada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar biraz araştırdım;

ümraniye sanayi : 750 ytl

maslak sanayi : 700 ytl

okmeydanı : 500 ytl :D

arkadaşlar bu fiyatlara koltuklar,zemin ve kapı göbekleride dahil.ama bana yinede yüksek geldi.Çünkü suni derinin metresi gedikpaşada  maksimum 2,5 ytl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Guest ersyncar

bu konuda yazılan fiyatlar bana biraz abartılı geldi yaw. ben yat sektöründe çalışıyorum ve bu pahalı bi sektördür ona rağmen biz bi tekna kamarasını full vinlex  (suni deri) döşettiğimizde aşağı yukarı 1000-1500 ytl arası tutuyor. ki yaklaşık 20 metrekarelik bir alanda kaplama yapılıyor. içinde koltuklar tavan vs var. 4 tane koltuk o kadar tutmasa gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben gecen hafta sordum koltuklara siyah kırmızı dikişli suni deri tavan ve yer döşemesi kapılar dahil 2750ytl fiyat verdiler(uyduruk sunideri deyil ithal.deriden ayırt edilmiyor)

şu şekilde toparlayalım koltuk ve yer yaptıracak olsan 500 ile 1000 ytl arası gider

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...