Jump to content

Satılık 3. Nesil Mazda 3

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

28 dakika önce, Burak :

Evet 2010 sonrası uyumsuz direk enjeksiyon olduğu için. Tam uyumsuz da denmez ama uydurmaya kalkarsan pahalı olur diye düşünüyorum 

o zaman 2010 model e kadar bakıyorum. buna 2010 model de dahil mi. forumdan aşina olduğum kadarıyla 2011 ve 3. nesle kadar olanlar lpg uyumsuz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Katil Balina :

o zaman 2010 model e kadar bakıyorum. buna 2010 model de dahil mi. forumdan aşina olduğum kadarıyla 2011 ve 3. nesle kadar olanlar lpg uyumsuz. 

2010 da problem yok. 155 HP lik 2011 Mazda6 Sport olarak geçenlerde problem var. En belirgin özelliği ön ızgarası diye biliyorum. Bir örneği aşağıdaki linkte

https://e-motoring.com/mazda6-sport-2-0

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Burak :

Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin. Kaç model düşünüyorsun Mazda6 'yı Hasan ?

Ben de bakıyorum arkadaşlar, 2009-2011 mazda 6 otomatik,benzinli(Lpg Olmasın). Satmak isteyen arkadaşlar uulaşabilir bana da lütfen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, 67Bulent1976 :

Ben de bakıyorum arkadaşlar, 2009-2011 mazda 6 otomatik,benzinli(Lpg Olmasın). Satmak isteyen arkadaşlar uulaşabilir bana da lütfen.

Hayırdır, araçları ikileyecek misin ? 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, 67Bulent1976 :

Evet hocam ille de mazda diyoruz 22 yıldır :)

Hayırlısı olsun, gönlüne göre bir araç bulursun inşallah 😉

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı ile gerçekleşir inşallah.Şu piyasa da satmak kolay alım çok zor Allah kolaylık versin şimdiden.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Sibiryaberberi :

Hayırlısı ile gerçekleşir inşallah.Şu piyasa da satmak kolay alım çok zor Allah kolaylık versin şimdiden.

dünden beri araba bakıyorum, insanlar ne paralara ne çöpler satıyor, piyasa berbat durumdaymış gerçekten arkadaşlar. kafam bulaşık teline döndü, şeytan diyor sözünden cay arabanı kullanmaya devam et. zaten satılmasını gerektiren durum çok büyük oranda çözüldü, gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. sırf kendime olan saygımdan dolayı henüz bir şey demedim ama gerçekten bilmiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Katil Balina :

dünden beri araba bakıyorum, insanlar ne paralara ne çöpler satıyor, piyasa berbat durumdaymış gerçekten arkadaşlar. kafam bulaşık teline döndü, şeytan diyor sözünden cay arabanı kullanmaya devam et. zaten satılmasını gerektiren durum çok büyük oranda çözüldü, gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. sırf kendime olan saygımdan dolayı henüz bir şey demedim ama gerçekten bilmiyorum. 

Aciliyetinin çözülmesine sevindim Hasan. Almak isteyen kişiye durumu anlatıp cayma hakkını kullan. Hatta gerekirse biraz da gönlünü al derim. Eldeki pirinçten olma bari.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

Aciliyetinin çözülmesine sevindim Hasan. Almak isteyen kişiye durumu anlatıp cayma hakkını kullan. Hatta gerekirse biraz da gönlünü al derim. Eldeki pirinçten olma bari.

gönlü nasıl alınır ki hocam bu durumlarda ne yapılır hiç bilmiyorum. izmir'den gelecek yarın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, Katil Balina :

gönlü nasıl alınır ki hocam bu durumlarda ne yapılır hiç bilmiyorum. izmir'den gelecek yarın.

Yola çıkmadan konuş hiç gelmesin, kapora verdiyse iade edilir belki de biraz arttırmak gerekir diye aklıma geldi ama uygun olan bu mudur ben de çok tecrübeli değilim bu konuda. 

Burada alıcının aklına ilk benden daha yüksek birisi teklif verdi ona satacak şeklinde olabilir onu da konuşarak anlatmak lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 dakika önce, Katil Balina :

Alıcı gelmeden iptal edilir sonra ilan kaldırılır.Bu saçma piyasadan el ayak çekilir.Konunun az çok düzelmesine sevinilir.Arkana yaslanıp gönlü ferahlatıp  geleceğe umutla bakılır.

Kardeşimde Mazda 6 sını ilana koydu daha düşük model alıp birikim yapmak için fakat lanet okudu piyasaya gelecek olan birikimden de soğudu.

Revolver filminin başında der ki .."Zengin olmanın ilk şartı yatırımını korumaktır."Bankerlik sanatı.Bence Piyasa şu an bu yönde ne ev ne araba alınıp satılır çünkü alım gücü çok düşük.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

Burada alıcının aklına ilk benden daha yüksek birisi teklif verdi ona satacak şeklinde olabilir onu da konuşarak anlatmak lazım. 

benim de aklıma direkt o geldi, durduk yere çirkef alsatçılar gibi oldum (diğerlerini tenzih ederim)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Sibiryaberberi :

Alıcı gelmeden iptal edilir sonra ilan kaldırılır.Bu saçma piyasadan el ayak çekilir.Konunun az çok düzelmesine sevinilir.Arkana yaslanıp gönlü ferahlatıp  geleceğe umutla bakılır.

Kardeşimde Mazda 6 sını ilana koydu daha düşük model alıp birikim yapmak için fakat lanet okudu piyasaya gelecek olan birikimden de soğudu.

Revolver filminin başında der ki .."Zengin olmanın ilk şartı yatırımını korumaktır."Bankerlik sanatı.Bence Piyasa şu an bu yönde ne ev ne araba alınıp satılır çünkü alım gücü çok düşük.

yanlış anlaşılmasin ama akıl sağlığı yerinde bir insan mecbur değilse bu piyasada araç alıp satmaz hocam. ben birkaç gün bulaştım, bugün de birkaç araç dolaştım arkama bakmadan kaçtım.

bu arada söylemekte bir mahsur görmüyorum, araç için 153 bin liraya anlaşmıştım. kayıtlarda bulunsun. herkese yardımları dolayısıyla teşekkürler. 

--

arkadaşla konuştum durumu izah ettim, çok üzüldü biraz da ısrar etti ama yapacak bir şey yok, hakkını helal etsin. ankara'da olsa baklavamı dondurmamı alır yüz yüze gönlünü alırdım. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Katil Balina :

arkadaşla konuştum durumu izah ettim, çok üzüldü biraz da ısrar etti ama yapacak bir şey yok, hakkını helal etsin. ankara'da olsa baklavamı dondurmamı alır yüz yüze gönlünü alırdım. 

Hayırlısı olsun. Tatlıya bağlanmış ya önemli olan o. Allah ona da gönlüne göre, hatta daha iyisini versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

hayırlı satışlar.

Sıfır km toyota corolla flame x-pack otomatik parasına 6 yaşında mazda 3 çok iddaalı bir fiyat olmuş.

veya aynı  mazda 3 ün  2018 model ve makyajlı  ve dizel ve 20bin km de ve 3 yıl daha garantili olanı 260bin tl iken.  yine iddaalı bir fiyat olmuş.

tabi araç sizin istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz.  ama gerçekten satılsın diyorsanız biraz daha makul olmanızı nacizane  tavsiye ederim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence genel olarak araç fiyatları yüksek. Toyota corolla bulabilirseniz o bayide alırsınız, araç yok piyasada. 2014 cliolar 160-170 bin civarında olduğunu görünce bu fiyat normal geliyor. Diğer mazda ilanlarıda bu civarlarda örnek bir tane link koydum. Araçlarımızı çok övüyoruz falan ama en çok da biz öldürüyoruz bence.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-2015-mazda-hb-otomatik-869567424/detay

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...