Jump to content

2018-mazda3 android auto

Kozinoglu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba 

1  aydır Mazda kullanıyorum ve forumda da yeniyim haliyle, 6700 km'de 2018 mazda3 power sense sahibiyim kullanımından çok memnunum fakat android auto özelliğini çok arıyorum araçta, navigasyon SD kartı almak mantıklı gelmiyor yetkili serviste Apple var play ve ya android auto kiti taktirmayi düşünüyorum. İstanbul'da merser bayisi bana yakın yeni bı Mazda kullanıcısı olarak tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi bekliyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Mehmet Özdemir :

aşağıdaki konu epeyce detaylı

Yalnız CMU ekran yazılımının 70.0 altında olması gerekli bu işlemleri yapabilmeniz için. Araç yeni yazılım da yeni olabilir ve bu tweaks kurulumu için çok büyük sorun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim ayrıntılı inceleyip karar vericem artık ama çok karmaşık duruyor yapmayadabilirim . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2018 modelse aracınız yukarıda belirtilen işlemi yapmanız çok zor. CMU versiyonunuz çok büyük ihtimalle uyumlu değildir sadece yazılım ile müdahele etmeye. Yerinizde olsam hiç düşünmeden orjinal Android Auto ve Apple Carplay kitini alırdım. Ben 1 sene kadar orjinal olmayan Adroid Autoyu kullandım ve ardından orjinal olana geçtim. Orjinal olmayan kitte en büyüğü şarj sorunu olmakla birlikte ufak tefek can sıkan problemler var. Orjinal kitte bunların hiçbirini yaşamıyorsunuz. 

Eliniz bu işlere yatkınsa kiti yetkili satıcından temin edip kendiniz takabilirsiniz. Ben uğraşamam diyorsanız, aldığınız serviste yaptırabilirsiniz işçilik ücretini ödeyerek.

Fotolarını bu konuda paylaşmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evo servis ile bir gorusun derim yeni taktirdim cok memnunum carplay sorunsuz calisiyor android auto denemedim fakat orjinal urun bir problem olursa servis ilgilenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serviste orjinal kabloyu ve usb portu taktırın...bir saatte hallederler; bunun çoğu zamanı da zaten yazılım güncelleme süresi....

google asistan sesli yardımı ben kullanamadım.... bir de telefon da şarj olduğundan biraz ısınıyor gibi geldi ama genel olarak sorunsuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...