Jump to content

Koronavirüs - COVID-19 ve Hayatımıza Etkileri

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5G , şimdiden çinliler tarafından araştırması yapılan 6G ve diğer G ler. 

Sanal gerçeklik, araçlar arası iletişim, Nesnelerin İnterneti ve Akıllı şehirler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, Arabalar :

5G , şimdiden çinliler tarafından araştırması yapılan 6G ve diğer G ler. 

Sanal gerçeklik, araçlar arası iletişim, Nesnelerin İnterneti ve Akıllı şehirler. 

Bazı ülkelerde 5G kulelerin yakmaya başlamışlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Arabalar :

Bir haber;

Apple, canlı sanal gerçeklik yayınlarına odaklanan NextVR'ı satın almaya hazırlanıyor.

07.04.2020

Kaynak:  https://webrazzi.com/2020/04/07/apple-canli-sanal-gerceklik-yayinlarina-odaklanan-nextvr-i-satin-almaya-hazirlaniyor/

Korona ile alakası nedir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Lupara :

spacer.png

Saka biryana, bayagi ciddi komplo teorileri var. 

Komplo teori sayısı O kadar fazla ki artık kıymeti kalmadı. Benim tek merak ettiğim Çin'in rakamları gerçekten doğru söyleyip söylemediği zira bir çok ülkede hastalığın seyri Çin'den çok farklı gelişiyor. Tamam adamlar kominist ülke çok sert önlemler aldılar da bu kadar fark olur mu? Bugün Wuhan'da tüm karantina kaldırıldı. Ne olacak bakalım. 🤔

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

virüs falan kalmadı diyorlar @Burak abi. hepsi ****'tan maske satmaya çalışıyor şu sıralar.mask.jpg

Çin için mi diyorsun bunu? **** lanan kelime ne? 🤔

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ressamından sosyologuna, felsefecisinden matematikçisine, fizikçisinden mimarına ya da ne bileyim siyasetçisinden iktisatçısına, mühendisine kutüphanecisine falan... herkes ayağını denk alsın. tıp, dolayısıyla yaşamın bilimi her şeyin üzerinde imiş:))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Katil Balina :

ressamından sosyologuna, felsefecisinden matematikçisine, fizikçisinden mimarına ya da ne bileyim siyasetçisinden iktisatçısına, mühendisine kutüphanecisine falan... herkes ayağını denk alsın. tıp, dolayısıyla yaşamın bilimi her şeyin üzerinde imiş:))

"Yaşamın bilimi" güzel bir tanımlama olmuş.

Bide "şey korkusu" var:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Arabalar :

"Yaşamın bilimi" güzel bir tanımlama olmuş.

Bide "şey korkusu" var:)

işte o "şeyin korkusu" her korkunun üzerindedir hocam:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Katil Balina :

Sağlık en büyük zenginliktir. 👨‍⚕️

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, mesut2323 :

Sağlık en büyük zenginliktir. 👨‍⚕️

Zamaninin her imkanina sahip olup, Allahtan baska hesap verecegi kimse olmayan Kanuni bile bunu soylemis. 

Ozetle "Halk devletlu olmayi bisey saniyor ama padisahlik bile rahat alinabilen bir nefes kadar onemli degil. " demis. 

Korona hastasi olup taburcu olan bir akrabam " meger farkinda olmadan sldigimiz rahat bir nefes ne kadar degerliymis" dedi. 

Yasayan biliyor demek ki. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 gün sağlam göğüs ağrısı çektim geçenlerde. Aga nefes alıp verebilmek bambaska. Gt korkusu nedeniyle kendi suni solunum cihazımı yapıyorum. Bugün yarın biter. Kalsın kenarda 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Servet :

5 gün sağlam göğüs ağrısı çektim geçenlerde. Aga nefes alıp verebilmek bambaska. Gt korkusu nedeniyle kendi suni solunum cihazımı yapıyorum. Bugün yarın biter. Kalsın kenarda 

Geçmiş olsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Servet :

çok geçmiş olsun abi, çalışmaya devam mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...