Jump to content

Koronavirüs - COVID-19 ve Hayatımıza Etkileri

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 saat önce, Servet :

5 gün sağlam göğüs ağrısı çektim geçenlerde. Aga nefes alıp verebilmek bambaska. Gt korkusu nedeniyle kendi suni solunum cihazımı yapıyorum. Bugün yarın biter. Kalsın kenarda 

Geçmiş olsun Servet abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Servet :

5 gün sağlam göğüs ağrısı çektim geçenlerde. Aga nefes alıp verebilmek bambaska. Gt korkusu nedeniyle kendi suni solunum cihazımı yapıyorum. Bugün yarın biter. Kalsın kenarda 

Geçmiş olsun Servet, ben de neden sesi çıkmıyor diyorum. Hayırdır covid değildir inşallah. 

Senin bu sözünden sonra şu söz aklıma geldi 

"... Bir nefeste iki nîmet vardır (birincisi nefesi alabilmek, ikincisi aldığı nefesi verebilmek). Bunun için her nefese iki şükür lâzımdır." 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, ozgur35 :

Maskemi sampuanla yikiyip kaynar suda bekletiuorum. Yikiyip yikiyip kullaniyom

Ne tür r maske? Bildiğimiz klasik cerrahi maske mi? 🤔 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

44 dakika önce, Burak :

Ne tür r maske? Bildiğimiz klasik cerrahi maske mi? 🤔 

Aynen Maske yok ki yikiyip yikiyip takiyoz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

41 dakika önce, ozgur35 :

Aynen Maske yok ki yikiyip yikiyip takiyoz

Yıkadıysan hiç takma daha iyi. Özelliği kalmamıştır. Araları pencere gibi açılmıştır onun deliklerinin değil mi @zoptrik?

Yakında eczanelerden alacağız gibi görünüyor 

https://www.internethaber.com/ucretsiz-maske-eczaneden-nasil-alinir-yeni-maske-karari-cebe-gelecek-foto-galerisi-2094660.htm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Burak :

e-devlet ve ptt'den istediklerimiz haricinde mi eczaneler dağıtacak abi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, ozgur35 :

Maskemi sampuanla yikiyip kaynar suda bekletiuorum. Yikiyip yikiyip kullaniyom

Kaynamış 100c suda 5 dk beklet yeter. 60c de dışındaki yağ tabakası çözüldüğünden ölüyor diyor uzmanlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

e-devlet ve ptt'den istediklerimiz haricinde mi eczaneler dağıtacak abi?

Bence tüm talepler toplanıp tekilleştirilecek ve o başvurularda verdiğimiz cep telefonlarına haberde bahsedilen kodlar gönderilecek

Eczaneden ücretsiz maske temini için bir koda ihtiyacınız olacak. Bu kod Sağlık Bakanlığı tarafından cep telefonlarına bir mesajla gönderilecek. Bu kodu eczaneye bildirdiğinizde maskelerinizi alabileceksiniz. 

Edit: Bir başka haberde sadece İstanbul için diyor 🤔

https://www.cnnturk.com/video/turkiye/son-dakika-istanbulda-ucretsiz-maskeler-eczanelerde-dagitilacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 dakika önce, AreY :

Kaynamış 100c suda 5 dk beklet yeter. 60c de dışındaki yağ tabakası çözüldüğünden ölüyor diyor uzmanlar.

Peki kaynar suda maskenin özelliği kalıyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, ozgur35 :

Valla görünüs olarak ayni maske bi degisim yok gibi. Kaynar su yikayip asiom 1 haftadir 

Maskenin yapısında oluşabilecek deformasyonu biz çıplak gözle göremeyiz sanırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

Maskenin yapısında oluşabilecek deformasyonu biz çıplak gözle göremeyiz sanırım. 

Bence de icine selpak mendil koyarim bundan sonra  artik 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eczanelerde bedava verecekler artık. yıkama değil de fırına koy özgür. 150 derece göz kararı ısıt :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Burak :

Yıkadıysan hiç takma daha iyi. Özelliği kalmamıştır. Araları pencere gibi açılmıştır onun deliklerinin değil mi @zoptrik?

https://www.internethaber.com/ucretsiz-maske-eczaneden-nasil-alinir-yeni-maske-karari-cebe-gelecek-foto-galerisi-2094660.htm

Aynen. Biz n95 leri kuru hava da 70 derecede 30 dk da steril ediyoruz. kimyasal ile yıkama süzme özelliğini %65 e düşürüyor bir araştırmaya göre. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesaj alıntısı  niyeyse olmadı. Soğuk algınlığı olmuş. İşler devam ediyor ce haliyle risk olduğu için stres artmış.. Vücud haliyle psikolojik olarak çöküyor. Birşey yok ama cidden cihazı yapıyorum. Pc kaldı. Kompresör için sessiz birşey bakıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun Servet Bey. Hepimiz haberlerden ve evde oturmaktan sık sık sahte koronalaşıyoruz gibi geliyor insana. Kaygı ve endişe, güven eksikliği. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, Renegade :

geçmiş olsun Servet Bey. Hepimiz haberlerden ve evde oturmaktan sık sık sahte koronalaşıyoruz gibi geliyor insana. Kaygı ve endişe, güven eksikliği. 

Kesinlikle. Her gün yeni yeni semptomlar gelişiyor ve bir süre sonra yok oluyor. 

@zoptrik senin de ilgini çekebilecek ilginç bir video buldum. Yorumlarını bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Umarım herkesin sağlık, sıhhat ve keyifleri yerindedir.

Geçmiş olsun @Servet abi, kendine dikkat et.

Çok zor bir süreçten geçiyoruz, hastalığın dışında ekonomik ve sosyal çöküntü var bizleri bekleyen.

Umarım minimum hasarla etkileniriz bu durumdan.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Herkes dikkatli olsun, kendinize iyi bakın. 

Selamlar sevgiler herkese.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...