Jump to content

COVID-19 ve Bakım Süreleri Bilgilendirme

DeviLLe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar, yaşadığımız kötü süreçten dolayı CX3 aracımın bakım zamanında götüremedim. Bundan dolayı da Mazda ya mail attım ve dönüş yaptılar sizinle paylaşmak istedim. Bilginize..

BENİM MAİLİM :
Gönderen: Onur ÇAKIR <>
Gönderilmiş: 6.04.2020 18:10
Alıcı: iletisim@mazda.eu, iletisim@mazda-tr.com
Konu: Bakım Süreleri ve COVID-19
Merhaba, tüm Dünyada etkisini şiddetli gösteren ve Türkiye'de de aynı şiddetli şekilde etkili olan Covid-19 virüsünden dolayı evimizden çıkamıyoruz. 6aylık bakım sürecim 1 Şubat 2020 tarihinde doldu ve servise çağırıldım fakat virüs bulaşma durumundan korktuğumuzdan dolayı dışarı çıkamıyoruz. İşe de gitmiyoruz. Durum böyle olduğu için servis bakım sürelerinde değişiklik yapıp en azından Ocaktan itibaren servislere gidemeyenlerin bakım tarihlerini bir süreliğine ertelemeniz mümkün müdür? 

CEVAP MAİLİ :
Sayın Onur Çakır,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

Normal şartlarda bakım periyotları 6 ay / 10.000 km (Hangisi önce dolarsa)'dir.
Ancak içinde bulunduğumuz süreç nedeni ile Mazda Türkiye olarak bizler de bu konuda müşterilerimize herhangi bir mağduriyet yaşatmamaktayız. 
Bu süreç devam ederken, aracınız ile çok fazla kilometre yapmamaya çalışmanızı tavsiye ederiz.
Bu şekilde bakım aralıklarını şimdilik 1 yıl / 10.000 km olarak değerlendirebilirsiniz.
Süreç düzelmeye başladığında ise yetkili bir servisimiz ile irtibata geçip bakım için randevu kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Mazda İletişim Hattı
444 46 93
#
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgilendirme için teşekkürler. Mazda gibi de bakım süresi açmazı olan, herkesin başka birşey söylediği bir marka daha da görülmemiştir. Büyük ihtimalle herkesin bakım süresi 6 ay/10bin km idi, hâlâ da öyle ama servisler millet ya kaçar ya da arabasını satar korkusundan 1 yıl/10bin km olarak uyguladı bunu. 

Ben mayıstan kasıma 7bin km, kasımdan mayısa 3bin km yapıyorum. 6 ayda bir bakım var diye 3bin km yapmış arabanın yağı yağ filtresi değişecek diye zorlayacak beni servis öyle mi? Ertesi gün araba sahibinden.com'da bulur kendini. Doğaya çevreye saygısızlık herşeyden önce yepyeni yağı, bakım parçalarını tekrar değiştirmek.  

6 ayda bir km bağımsız bakım McLaren'da olur, Ferrari'de olur, Pagani'de olur. Mazda'da Toyota'da olamaz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten 10 bin/1 yıl kuralı yıllardır gayrı resmi olarak uygulanıyor ve sorun çıkarılmıyor garanti söz konusu olduğunda. aynı şey 2015 ve sonrası modellerde 5 yıl garanti seklinde de devam ediyor. benim 2015 aracımın gergi bilyası vs. 2019'da garantiden değişti mesela. 

covid-19 dolayısıyla 65 yaş üstüne dışarı çıkma yasağına uymayanlara 3 bin küsür ceza vermek gibi absürt bir şey iste. uygulayamayacağın şeyde neden ısrar edersin ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...