Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VII - Ortak Konu

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

https://www.sikayetvar.com/pazar-oto

Ağır hasarlar makyajla, derme çatma toplamalarla ve başka bölgelere özellikle hasar verilip dikkat dağıtılarak kapatılıyor. Firmanın bütün ilanları bu şekilde, yapay olarak hasar verilmiş ama geneli aslında yıkık araçlar. O Mazda da daha bin türlü kusur çıkar, bagaj havuzu ağır hasarlıdır, çekiştirmişlerdir alttan ısıtıp çekme yaparak, sol arka teker de yamuk duruyor zaten, üst hasarları da çekiç mekiç ısıt çıkma kaporta koy üstüne, klips tak çivi çak falan hallediyolar öyle.

Final otomotiv vardı geçmişte, bu işin ağababası, nette aratın ne hikayeler çıkar, 2010'ların fırtınası. Bunlar da onun başka bir şubesi. Nitelikli dolandırıcılar işin özü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Öncelikle herkese merhabalar. Burada yeni sayılırım. Yanlışım veya hatam varsa kusura bakmayın lütfen.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2017-mazda-3-hatasiz-dusuk-km-faturali-car-play-navigasyonlu-884706395/detay

Bu aracı almayı düşünüyoruz eğer kendi aracımızı satabilirsek. Bu araç hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim gerçekten. Bu modeli kullanan arkadaşlar da yorumlarını yazarlarsa çok memnun olurum. Herkese teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Buz Adam Merhaba, Mazda Merser'de bakımlarını yapıldığı söylenmiş, hem satıcıya sorun hemde daha önceden herhangi bir arıza kaydı açtırılmış mı kontrol edin mutlaka. 1.5 dizellerin sicili çok temiz değil. Bir sorun yoksa arabanın kendisi harika.

Birde eğer ciddi detaylı bir oto ekspertiz isterseniz Ümraniyedeki Tarcanlar ekspertize götürebilirsiniz aracı. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SAHİBİNDEN 2011 MAZDA 6 HATASIZ EN FULLÜ ACİL SATILIKİlan No: 883148165
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-mazda-6-hatasiz-en-fullu-acil-satilik-883148165/detay 

Yorumlarınızı rica ediyorum. Bir de bu modelin kronik herhangi bir sorun var mıdır, alırken nelere dikkat etmeliyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, 34sedat34 :

SAHİBİNDEN 2011 MAZDA 6 HATASIZ EN FULLÜ ACİL SATILIKİlan No: 883148165
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-mazda-6-hatasiz-en-fullu-acil-satilik-883148165/detay 

Yorumlarınızı rica ediyorum. Bir de bu modelin kronik herhangi bir sorun var mıdır, alırken nelere dikkat etmeliyim?

Temiz kullanılmışa benziyor. Çok yakması ve lpg uyumsuz olması dışında sorunu yok diye biliyorum. Direksiyon arızası makyajsızlarda çıkıyordu. Kaza yok diyor. Aracın geçmiş bakım bilgilerini almaya çalışın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Leanback :

@Buz Adam Merhaba, Mazda Merser'de bakımlarını yapıldığı söylenmiş, hem satıcıya sorun hemde daha önceden herhangi bir arıza kaydı açtırılmış mı kontrol edin mutlaka. 1.5 dizellerin sicili çok temiz değil. Bir sorun yoksa arabanın kendisi harika.

Birde eğer ciddi detaylı bir oto ekspertiz isterseniz Ümraniyedeki Tarcanlar ekspertize götürebilirsiniz aracı. 

Satıcı aracın herhangi bir kazası olduğunu söylemedi ama dediğiniz gibi servise sormak lazım. 
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim @Leanback

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, tansu87 :

Temiz kullanılmışa benziyor. Çok yakması ve lpg uyumsuz olması dışında sorunu yok diye biliyorum. Direksiyon arızası makyajsızlarda çıkıyordu. Kaza yok diyor. Aracın geçmiş bakım bilgilerini almaya çalışın. 

Yakıt sorun değil, şehiriçi kullanmayacağım, özellikle LPGsiz istedim ama satarken uyumsuz olduğu için biraz zorlanabilirim, farkındayım. Cevabınız için çok teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Buz Adam :

Satıcı aracın herhangi bir kazası olduğunu söylemedi ama dediğiniz gibi servise sormak lazım. 
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim @Leanback

Bahsettiğim konu kaza değildi, 1.5 dizel Mazdalarda (CX3 1.5 dizel ve Mazda 3 1.5 dizel) rastlanan bir arıza ışığı yakıp çekişten düşme, motor korumaya geçme, kesiklik vb gibi bazı sorunlar yaşandı. Kimi araçlarda enjektör değişimi veya yazılım uygulaması ile sorun düzeldi, kimilerinde düzelmedi. Her zaman ortaya çıkmayan, ara ara kendini gösterip kaybolan bir sorun olduğu için bundan bezip arabayı satılığa koymuş kimi potansiyel satıcıya dikkat etmekte fayda var. Servisten bir sorgulatın buna benzer durumlardan kayıt oluşturulmuş mu araç adına.

Her araçta sorun var diye birşey yok tabiki, çoğu sorunsuzdur belki ama çok nadir rastlanan bir mesele de değil. Alttaki konuları bir inceleyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Leanback :

Bahsettiğim konu kaza değildi, 1.5 dizel Mazdalarda (CX3 1.5 dizel ve Mazda 3 1.5 dizel) rastlanan bir arıza ışığı yakıp çekişten düşme, motor korumaya geçme, kesiklik vb gibi bazı sorunlar yaşandı. Kimi araçlarda enjektör değişimi veya yazılım uygulaması ile sorun düzeldi, kimilerinde düzelmedi. Her zaman ortaya çıkmayan, ara ara kendini gösterip kaybolan bir sorun olduğu için bundan bezip arabayı satılığa koymuş kimi potansiyel satıcıya dikkat etmekte fayda var. Servisten bir sorgulatın buna benzer durumlardan kayıt oluşturulmuş mu araç adına.

Her araçta sorun var diye birşey yok tabiki, çoğu sorunsuzdur belki ama çok nadir rastlanan bir mesele de değil. Alttaki konuları bir inceleyin.

Bu konuları bilmiyordum. Hepsini tek tek okudum. Bu olayla karşılaşan kişilere geçmiş olsun diliyorum öncelikle, umarım sorunları çözülmüştür. En son yazılanlara göre yazılım güncellemesiyle bu problemin görülmediği belirtilmiş umarım çözülmüştür herkesin sorunu.

Tekrardan teşekkürler @Leanback bana bu konuları hatırlattığınız için, herkese iyi ve sağlıklı günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
54 dakika önce, RotaryPower :

Bence araç teorik açıdan olumlu görünüyor.  ARTIlar:  Benzinli, LPG yok, yeni akü, makul odometre, muayene yapılmış, ek donanım, vs.  Lastiklerin durumuna bir bakmalı.  Mümkünse biraz pazarlık yapmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, AKayhan :

Bence araç teorik açıdan olumlu görünüyor.  ARTIlar:  Benzinli, LPG yok, yeni akü, makul odometre, muayene yapılmış, ek donanım, vs.  Lastiklerin durumuna bir bakmalı.  Mümkünse biraz pazarlık yapmalı.

Yorumunuz için ve önerileriniz için teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...