Jump to content

2. Nesil Mazda 3 kısa farlara LED uygulaması

Mazdarati
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Bugün aldığım Niken Evo H11 LED ampülü kısa farlara uyguladım. Şahsen beni tatmin etti. Görüntüleri paylaşıyorum. Siz değerli Mazda severlerin de yorumlarını merak ediyorum. Teşekkür ederim.

IMG_20200424_010118.thumb.jpg.c229de31d11943cca75af6dff789bb47.jpg

IMG_20200424_010139.thumb.jpg.8045bb76cd72f7422661c82ccc8c6a20.jpg

IMG_20200424_010227.thumb.jpg.7a12d295b55c737deb27d01b1724e9e1.jpg

IMG_20200424_010300.thumb.jpg.d0a9078da9a71e33e28d285372bc6cf8.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Benim de xenonlardan biri cortları değiştirmem lazım. Tek farla geziyorum. 
Yorumlar benim için de önemli olacak. 
Fanlardan ses geliyor ve bunu kabin içinde de hissediyorsunuz deniyor. Siz de durum nasıl? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, S.Halilduru :

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Benim de xenonlardan biri cortları değiştirmem lazım. Tek farla geziyorum. 
Fanlardan ses geliyor ve bunu kabin içinde de hissediyorsunuz deniyor. Siz de durum nasıl? 

Araba çalışmıyor iken kabine uğultu şeklinde fan sesi geliyor; ancak araba çalıştığında rölantideyken o ses motor sesine karışıyor ve fan sesi gelmiyor kabine. Beni çok fazla rahatsız etmedi açıkçası.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, S.Halilduru :

Mazda'da 2 sene, şimdiki aracımda da 6 aydır kullanıyorum. Fiyat/performans konusunda üstüne yok. Uğultu da o kadar rahatsız edici değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Ses olayını anladım, muhtemelen beni de rahatsız etmeyecek düzeyde. Link verebilir misiniz 

ben de sipariş geçeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

n11.com'dan LED XENON FAR AMPUL H1-H3-H4-H7-H11-9005-9006-H10-H15-H8-H9 Niken seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/xenon-far/led-xenon-far-ampul-h1-h3-h4-h7-h11-9005-9006-h10-h15-h8-h9-niken-P152203484

Ben buradan sipariş vermiştim. Araç kokusu ve park ledi hediye olarak geldi. Şu şekilde.

IMG_20200427_113221.thumb.jpg.861e3d34d6137deb4ca0a6bb9e7f12a8.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mazdarati :

n11.com'dan LED XENON FAR AMPUL H1-H3-H4-H7-H11-9005-9006-H10-H15-H8-H9 Niken seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/xenon-far/led-xenon-far-ampul-h1-h3-h4-h7-h11-9005-9006-h10-h15-h8-h9-niken-P152203484

Ben buradan sipariş vermiştim. Araç kokusu ve park ledi hediye olarak geldi. Şu şekilde.

teşekkür ediyorum. Uzunları ne yaptınız? değiştirdiniz mi orjinali mi kaldı ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzunları aracı aldığım arkadaş değiştirmiş. Markasını bilmiyorum malesef.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdik bakalım siparişi biz de. Yorumlarda 1 yıldız verenleri okuduğumda aşırı ısınma demişler. Kontrol etmekte fayda var başlarda. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, S.Halilduru :

Verdik bakalım siparişi biz de. Yorumlarda 1 yıldız verenleri okuduğumda aşırı ısınma demişler. Kontrol etmekte fayda var başlarda. 

Yalan söyluyorlar 😃

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, S.Halilduru :

26 saat durmaksızın kısa farlar açık yolculuk yaptım. Bana mısın demedi. Önceki serisinin 1 ampulü 15bin km farlar açık sürüş sonrasında söndü, ötekisi de hala yanıyordu. Onu yedek yapıp yeni evo serisini almıştım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gençler, bugün geldi taktım biraz önce araca. 
Şimdi sorun şu

Direksiyonun orada kolu bir kez çevirdiğinizde auto ya alıyor, ikincisinde sürekli yakma moduna. 
Ben de ise şöyle yaptı.  Auto'ya getirdiğimde direkt yanıyor. (Gün içinde deniyorum yanmaması lazım)
Sürekli yakma moduna getirdiğimde ise yanmıyor. 

Sorun ne olabilir sizce ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, S.Halilduru :

Gençler, bugün geldi taktım biraz önce araca. 
Şimdi sorun şu

Direksiyonun orada kolu bir kez çevirdiğinizde auto ya alıyor, ikincisinde sürekli yakma moduna. 
Ben de ise şöyle yaptı.  Auto'ya getirdiğimde direkt yanıyor. (Gün içinde deniyorum yanmaması lazım)
Sürekli yakma moduna getirdiğimde ise yanmıyor. 

Sorun ne olabilir sizce ?

Cok ilginc soketi binde ters takin ampulun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, ozgur35 :

Cok ilginc soketi binde ters takin ampulun 

Biraz yanlış anlattım galiba ama bir sorunum kalmadı. Normalde araç durduğu yerde otomatikte yanmaması gerekiyorken yanıyordu. 
Hanımı işten almak için çıktım yol yaptım. Deneyeyim dedim yanmıyordu. Herhalde durduğu yerde yeterli ışık alamadığından otomatik olarak devreye alıyordu. 

Yalnız gece olmadığı için tabi bir şey göremedim. Akşam çıkıp bir tur atayım diyorum. Bu arada bu gece benzine zam da gelecekmış depoyu da doldurmuş olurum. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...