Jump to content

Mazda 100. Yıldönümü Sticker Seti

paarthurnax
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2020 yılında 100. yaşını kutlayan mazda dünya genelindeki kullanıcılarına araçlarına yapıştırabilecekleri sticker çıktılarına ait dosyaları internette sunmuş.

https://www2.mazda.com/en/100th/dl_logo/

yukarıdaki linkte kullanım sözleşmesini kabul ettiğinize dair onay kutucuğunu işaretlediğiniz zaman ilgili dosyaları indirebileceğiniz linkler açılıyor. sitede sunulan iki seçenekten birisinde yazı rengi beyaz iken ötekisinde siyah. aracınızın rengine göre uygun olanı seçip indirdikten sonra çevrenizde baskı yapan herhangi bir yerden çıktısını alıp aracınıza yapıştırabilirsiniz.

yalnızca otomobilinize değil, telefon kılıfından bardağa kadar bir çok baskıda kullanılabilmesi için sadece jpeg değil, farklı görüntüleme formatlarında indirme linkleri mevcuttur.

m100.JPG

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Renegade :

Mazda amblemi dikkate alınıp tasarlansaymış daha ilginç ve dikkat çekici olurmuş. 

siz isteyin ben yapayım :P web sitesindeki başlık görselini düzenleyerek aşağıdakileri beyaz ve siyah arkaplana göre oluşturdum

Başlıksız-2.jpg

Başlıksız-3.jpg

• Beğen 4
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, paarthurnax :

siz isteyin ben yapayım :P web sitesindeki başlık görselini düzenleyerek aşağıdakileri beyaz ve siyah arkaplana göre oluşturdum

Başlıksız-2.jpg

Başlıksız-3.jpg

işte bu kadar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, doganayomer :

Logo için çoook uğraşmışlar, bu nedir ya ilkokul çocuğu daha iyi yapar,  @paarthurnax üstad eline sağlık sayende logo canlanmış.

hocam şu açıdan düşünebiliriz; özellikle güncel ve modern logoyu koymak yerine oraya "mazda motor" yazarak mazda'nın endüstriyel fakat butik çalışan bir geçmişine dem vurulmuş. retro bir hava yaratılmış. tıpkı nissan'ın gtr serisinin 50. yılını kutlarken videoda en kısa süre gösterdiği aracın en yeni gtr olması gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakış açınız doğru olabilir, video edit uzmanıyım, sadece logonun sadeliği hiç bir çaba harcanmaması gibi basit geldi. Biraz hareket olması gerektiği kanısındayım. Sadece fikrimi belirttim, her farklı bakış açısına saygım sonsuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın güncel logosu 20 yıldır falan kullanılıyor, bunun birde 80 yıllık geçmişi var. Bir çok farklı logo kullanılmış, tüm tarihe bir atıf olduğu için sadece güncel logoyu ön plana almak istememişlerdir diye düşünüyorum. Orijinal ismi yazılmış zaten "Mazda motor corporation".

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...