Jump to content

Cam Filmi Çektirecekler Dikkat Dİkkat !!

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün aracımın camlarına film çektirdim,ısıtmalı sistemle film çektiler ve 2 gün 3gün cam açamama gibi bi dertte yok.Yaklaşık bi saatte serii bi şekilde çektiler filmleri,sağda solda,üstte ve altta milim boşluk yok.Ön cam hariç tüm camları çektirdim,fiyatını merak ettiniz dimi ?

Sadece 50 YTL  ;D  ;D

Ustayla konuştum bizim forumdan bahsettim sticker adama pek yabancı gelmedi,ayrıca adamda 1001 çeşit aksesuar da var.

Bilgilerini sizinle paylaşayım,selamımı söyleyin yeter  ;D

Metin Usta

Tiryaki hasanpaşa cad. No:21-a  Aksaray-İstanbul

Tel:0212 529 60 38

Ayrıca filmler yırtılmaya,sökülmeye ve çizilmeye karşı garantili.Sorgusuz sualsız değiştiriyolar.American filmmiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun.Bende haybeye kazıklanmışım 400 ytl verdim. ;D

yok ya yinede bi artısı vardır seninkinin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun.Bende haybeye kazıklanmışım 400 ytl verdim. ;D

Bencede güzel bir rakam 50 ytl. inşallah dediğin gibi kaliteli birşeydir kullandıkça belli olur zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede güzel bir rakam 50 ytl. inşallah dediğin gibi kaliteli birşeydir kullandıkça belli olur zaten :)

abicim adamın elinde bi aparat vardı filmi döşemeyle camın arasında baya bi aşğı kaydırdı camları açtım kapattım tık yok.Sadece arka camda zorlandılar.Çünkü bende iki kat pandizot var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güle güle kullan, önceki aracıma aksarayda yaptırmıştım filmi güya çizilmez filmdi kısa zamanda soldu ve çizik çizik oldu film kalitesi önemli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benim filmlerde herhalde 50 YTL lik olanlardan :D Önce siyahmış şimdi arabanın rengine yakın bir mor halini almış :D

seninkiler mavi bikere :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayirli ugurlu olsun da sanirim cama siyah film cektirmek trafikten aracin cekilmesine kadar giden bir yasaga sebebiyet veriyor. ben orjinal siyah cam megane ile istanbul'a giderken (resim galerisinde gorulebilir) otoban gise cikisinda trafik durdurup ceza yazacakti. neyse ki cocuk hasta kiralik arac diyerek yirttik. ayni araba ile tekrar dondugumde yine ankara otoban girisi giselerinde siyah camin yasak oldugu soylendi. sanirim on camdan icerisi gorulecek ve on cam siyah olmayacak veya ruhsata islenecek. bu konuda tam fikrim yok ama bunu da arastirmanizi oneririm. trafikte basiniza bir dert olmasin. gerci benim arabanin tum camlari syahti, icerisi gorunmuyordu. belki on cam aciksa sorun olmayabilir ama arastirin, faydali bilgiler elde edin ki polisle muhattap olabilesiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aksarayda yaptırmıstım 50 ytl ye film i ama 3 sefer gitmek zorunda kalmıstım ön cam için :)ustalık olayına gelince film ceken kişinin keyfi yerinde ise  işçilik fazla sıkıntı yaratmıyor ancak yogun bir gününde ise sallayabiliyor :)yaklasık 9 aydır kullanıyorum film renginde ve çizilme hususunda  bir sıkıntım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 ytl mi ben olsam yaptırmazdım

niye ki illa da 400 YTL mi vermek gerekiyor :) mühim olan kaliteyi ucuza yaptırabilmek değil mi :) arkadaşın yaptırdığı iş kaliteliyse bence çok mantıklı 50 YTL.ye!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

niye ki illa da 400 YTL mi vermek gerekiyor :) mühim olan kaliteyi ucuza yaptırabilmek değil mi :) arkadaşın yaptırdığı iş kaliteliyse bence çok mantıklı 50 YTL.ye!

ama abi bak sende dedin kaliteli İSE açıkçası ben o riski göze alamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama abi bak sende dedin kaliteli İSE açıkçası ben o riski göze alamam

Kalite bazen ucuza da bulunabiliyor. Mesela cep telefonu :) ilk çıktığı zaman almam biraz beklerim birkaç ay içersinde acayip fiyat düşüyo aynı telefon kalitesiz mi oluyo? Gerçi sözkonusu materyal cam filmi ama yine de herşey ilk çıktığında uçuk rakamlara geliyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bazıları bu konuda benim gibi şanssız olabilir.hadi diyom bu sefer ucuzunu alayım , alıyorum ve çalışmıyor :666: işte bu yüzden fazla para verip markalı ürün alıyorum.Ya hep bana mı denk gelir böyle şeyler anlamam ;D

Abi aslolan odur aslında ucuz etin yahnisi diye bi laf var duymuşundur...

Fakat denk gelme meselesi bazen kalite de ucuza bulunabiliyor :) nadiren de olsa....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...