Jump to content

Mazda 6 GG Eşya Gözüne Multimedia :D

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracımın orjinal ses sistemini bozmadan bir arayış içerisindeydim , eşya gözüne 1din monte edilmesi için teyip yuvası da aldım, indash teyip koymayı düşünüyordum ancak mekanizmali olması ve 7" olmasından dolayı kararsızdım daha sonra bu ürünü gördüm zaten amacı geri görüş kamerası ve mirrorlink özelliği olması yeterliydi aracımda zaten Usb aparatı mevcut ayrıca CD Changer da çalışmaktaydı Piranha 6515 kodlu ürünü 329 Tl 'ye ürünü satın aldım olmazsa evde durur dedim montajını kendim gerçekleştirdim , kutudan geri görüş kamerası çıkmıyor onu kendiniz temin etmek zorundasınız araç içinde hoş bir görüntü de oldu , en sağdaki düğmeden ekranı kapatabiliyorsunuz cihaz çalışmaya devam ediyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın orijinal multimedyasından sıfır kayıp ile daha modern ekran/kamera  vb. özelliklerin kazanımı güzel olmuş. bir çok kullanıcı özelliği bol olduğu için orijinal sistem yerine android multimedya montajı yapıyor ancak arayüzü oldukça yavaş ve ses kalitesi düşük oluyor. (bazı 4 gb rab 8 çekirdek işlemci ve dsp ses işlemcili aliexpress ürünleri hariç) 

güle güle kullanın. keyifli yolculuklarınız olsun 😊

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, paarthurnax :

aracın orijinal multimedyasından sıfır kayıp ile daha modern ekran/kamera  vb. özelliklerin kazanımı güzel olmuş. bir çok kullanıcı özelliği bol olduğu için orijinal sistem yerine android multimedya montajı yapıyor ancak arayüzü oldukça yavaş ve ses kalitesi düşük oluyor. (bazı 4 gb rab 8 çekirdek işlemci ve dsp ses işlemcili aliexpress ürünleri hariç) 

güle güle kullanın. keyifli yolculuklarınız olsun 😊

Teşekkürler 👍👍👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir aralar bu arabaya ciddi ciddi niyetlendim. - Hala da icimden atabilmis degilim-Hatta farkli illerdeki bir kac araca baktim. Ama duzgun bir tane bulamadim. 
Eger bir tane alsaydim ilk yapacagim sey, genelde kapagi yamuk duran o bolume bu uygulamayi yapmak olcakti. 

Elinize saglik. Montaj detaylarini ve ekrani aldiginiz linki/modeli de belirtirseniz faydali olur diye dusunuyorum. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/piranha-oto-multimedya-monitor/

Ürünün linki a101 sitesinden paylaşıyorum kendi sitesinde yok

Bağlantı kolay aslında ürünü sabitlemek için L şeklinde bir ayak var 2 tane vida ile onu göze vidaladim. Elektrik bağlantısını da aracın teyibin gelen turuncu kablo kontak ceyrani oradan aldin ve şase bağlantısını yaptım. 

Geri görüş kamerasi için yeşil kabloyu geri vites lambasindan gelen elektriği baglamaniz gerekiyor ve görüntü kablosu bağlantısı ile işlem bitiyor titresimlerde ses yapmamasi için plastik kisin ile temasta olan yere bez bant yapıştırdım montajı gayet basit ayni zamanda kutu içinden koltuk kafaligina montaj için aparatlar da mevcut yarın bi gün farklı bir multimedia bulursam bu ürünü koltuk kafaligina baglayabilirim video in girişi de mevcut cihazın. 

Hafıza elektriği bağlantısı olmamasina rağmen sarki kaldığı yerden devam ediyor. Ayrıca cihazda 720p çözünürlük de video rahatlıkla açılıyor 1080p destekliyor ancak onu deneme gereği duymadim netlik açısından 720p gayet yeterli 9" bir ekran için 

Araç içinden birkaç fotoğraf

IMG_20200523_161407.jpg

IMG_20200523_161351.jpg

IMG_20200523_161336.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...