Jump to content

Mazda 6 2015 carplay

Senolmus61
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

iki alternatif var.

1. yol kacak göcek yollarla bilgi birikim gerektiren meşakkatli yol. bir cok konuda sorun çıkıyor anladığım kadarıyla, konudaki mesaj sayısından durumu anlayabilirsiniz. konusu burada:

ikinci yol temizinden serviste taktırmak, en sorunsuz kullanım burada ama ilki kadar olanak sunmuyor. ben iki kabloyu birbirine bağlayınca kendimi elektrik mühendisi gibi hissettiğim için hemen ikinci yolu tercih ettim. onun da konusu burada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer iphone kullanıyorsanız carplay için servisteki orjinal kiti takmaktan başka şansınız yok. Yok, ben android telefon kullanıyorum ve android auto istiyorum diyorsanız, aracınızın versiyonu uygunsa, yukarıda belirtilen şekilde, meşakkatli yollarla android auto yükleyebilirsiniz ama şiddetle orjinal kiti kullanmanızı öneniririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

08.06.2020 at 21:59, Tarahumara :

Eğer iphone kullanıyorsanız carplay için servisteki orjinal kiti takmaktan başka şansızınz yok. Yok, ben android telefon kullanıyorum ve android auto istiyorum diyorsanız, aracınızın versiyonu uygunsa, yukarıda belirtilen şekilde, meşakkatli yollarla android auto yükleyebilirsiniz ama şiddetle orjinal kiti kullanmanızı öneniririm.

Çok teşekkürler.bir fiyat alacağım servisten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...