Jump to content

Mavi ye ne renk kaliper kullanabilirim sizce

Guest mazdathreemurat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mazdathreemurat

sarıdan farklı duruyor ama daha güzel resimlerini bugün ekliycem arkadaşlar gerçekten çok hoş durdu sizinde fikirleriniz çok önemli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Playboy_86

4

• murdock

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

sarıdan farklı duruyor ama daha güzel resimlerini bugün ekliycem arkadaşlar gerçekten çok hoş durdu sizinde fikirleriniz çok önemli

sen begendiysen boşver bizi önemli olan içine sinmesi ;) ama resimleri isteriz :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Burda uyumsuzeleme cok hakli bizim degil senin hosuna gidiyse gerisi bos. Ben öyle düsünüyorum nede olsa arabayi sen kulaniyorsun baskasi degil senin hosuna gitiyse sen kendi bildigine git.

Bana kalirsa ya kirmizi yada sari bu iki renk cok harika.

Bende yaptiracam sariyla kirmizi arasnda kaldim ama büyük bi ihtimal kirmizi yapacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

kusura bakmayın pek bi bilgim yok bu hususlarda!benim arabanın rengi derin siyah ben ne renk yapabilirim bide üsküdarda en yakın nerede yaptırabilirim???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kusura bakmayın pek bi bilgim yok bu hususlarda!benim arabanın rengi derin siyah ben ne renk yapabilirim bide üsküdarda en yakın nerede yaptırabilirim???

Mert Tuning var en yakın Kadıköy Altıyol.

www.merttuning.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi orayla görüştüm yardımcı olacaklarını söylediler banada baya yakın fakat renk olarak karar veremedim verince gidicem çok sağolun!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istersen yandan aracın güzel bi fotosunu çekip yolla. istediğim tüm renkleri photoshop la ayarlayıp yollayım. hem sana hem de diğer arkadaslara fikir olur  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...