Jump to content

Yerli Kripto Paranın Hızlı Yükselişi

kabil
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şuanda yükseliş trendine hızlı girmiş milli diyebileceğimiz bir kripto para. Teknokentte teknik üniversiteli Türk mühendis, akademisyen ve finanscılar tarafından geliştirilmiş. 2 yıldır marka piyasada işlem görüyor ancak son bir haftada 1 exen 4 lira düzeyinden 13.5 liraya kadar yükseldi ve aynı ivme ile devam ediyor.

bitexen aynı zamanda diğer coinlerin de markette alınıp satılabildiği borsa uygulaması ve web sitesi hizmeti olarak da kullanılabiliyor. İlk üyelikte 5 exen hediye (70 lira) verilmekte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok ilginç.

Toplam 15M EXEN piyasaya sür, borsasını kur, alınıp satılmasını sağla ve yavaş yavaş yak. Azaldıkça değeri artsın.  Yanlış anlamadıysam sistem bu şekilde çalışıyor. 

Peki nerede kullanılır ? Kim satar ve daha doğrusu kim hangi sebeple böyle bir şeye yatırım yapar ? Şirketin temel geliri nedir ve ne gibi bir güvene dayanarak insanlar bu sisteme dahil olur ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Burak :

Çok ilginç.

Toplam 15M EXEN piyasaya sür, borsasını kur, alınıp satılmasını sağla ve yavaş yavaş yak. Azaldıkça değeri artsın.  Yanlış anlamadıysam sistem bu şekilde çalışıyor. 

Peki nerede kullanılır ? Kim satar ve daha doğrusu kim hangi sebeple böyle bir şeye yatırım yapar ? Şirketin temel geliri nedir ve ne gibi bir güvene dayanarak insanlar bu sisteme dahil olur ? 

Aynı soruları ben de başta sorguladım. Ancak garip bir şekilde para kazanıyorsunuz. küçük oynuyorum katlayarak gidiyorum şuan. inişe gecerse çıkarım. insanlar para yatırıyor biri kaybederken biri kazanıyor para oradan geliyor. büyük alış satış emirlerini iyi takip etmek lazım ona göre konum alıyorum. bana da olamayan şeyi almak garip geliyor ama para getiriyor. kendini frenleyemeyip büyük oynayacak adam girmesin bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, kabil :

Aynı soruları ben de başta sorguladım. Ancak garip bir şekilde para kazanıyorsunuz. küçük oynuyorum katlayarak gidiyorum şuan. inişe gecerse çıkarım. insanlar para yatırıyor biri kaybederken biri kazanıyor para oradan geliyor. büyük alış satış emirlerini iyi takip etmek lazım ona göre konum alıyorum. bana da olamayan şeyi almak garip geliyor ama para getiriyor. kendini frenleyemeyip büyük oynayacak adam girmesin bence.

Bu filmi çok gördüğüm için bana hiç yabancı değil. Son 1 ay içerisinde borsada RTALB hissesinde neler döndüğüne canlı şahit olduğum için aman benden uzak olsun diyorum. Aynı 2017 yılında olduğu gibi şu sıralar özellikle de negatif reel faize maruz kaldığımız şu dönemde insanların para kazanma arzusuna hitap eden böyle paylaşımlardan kaçınmak lazım zira insanların uğrayabileceği zararlar çok sıkıntılı sonuçlar doğurabilir.

Yaptığınız işlemlerin riski size aittir ve beni ilgilendirmez ama eğer bir şey inmeye başlarsa ve panik oluşursa inişe geçerse çıkarım deme şansınız olmuyor. RTALB de 52TL den alıp 17 TL ye kadar tek bir hisse satamayan insanlar oldu. Sebep ? Daha çok kazanma hırsı. Dikkatli olmanızda fayda var. Bir şey ne kadar hızlı çıkarsa o kadar hızlı inebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Burak :

Bu filmi çok gördüğüm için bana hiç yabancı değil. Son 1 ay içerisinde borsada RTALB hissesinde neler döndüğüne canlı şahit olduğum için aman benden uzak olsun diyorum. Aynı 2017 yılında olduğu gibi şu sıralar özellikle de negatif reel faize maruz kaldığımız şu dönemde insanların para kazanma arzusuna hitap eden böyle paylaşımlardan kaçınmak lazım zira insanların uğrayabileceği zararlar çok sıkıntılı sonuçlar doğurabilir.

Yaptığınız işlemlerin riski size aittir ve beni ilgilendirmez ama eğer bir şey inmeye başlarsa ve panik oluşursa inişe geçerse çıkarım deme şansınız olmuyor. RTALB de 52TL den alıp 17 TL ye kadar tek bir hisse satamayan insanlar oldu. Sebep ? Daha çok kazanma hırsı. Dikkatli olmanızda fayda var. Bir şey ne kadar hızlı çıkarsa o kadar hızlı inebilir.

bence de kesinlikle bir yerde düşüşe gececektir. ancak şuan ivmeli bir şekilde yükselişte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

48 dakika önce, kabil :

bence de kesinlikle bir yerde düşüşe gececektir. ancak şuan ivmeli bir şekilde yükselişte.

İşte ivmeli düşüşler hep o ivmeli yükselişlerden sonra gelir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir aptalim sanirim. Allah bu kadar vermis demek ki. 

Ayni ulkede ayni ekonomik sartlarda yasadigimiz insanlarin bazilari bir sey uydurup zengin olabiliyorken; ben ancak mevcut durumumu korumaya calisiyorum. 

Kripto paraydi, titan zinciriydi, temizlik malzemesiydi, danaydi, baldi, youtube du  vs. uyelik sistemli /sanal bir dunya olusturup para kazanabilen insanlari tebrik ediyorum. 

Eski kafalilik yada aptallik. Sanal mesajdan sanal paraya kadar sanal olan hicbir seye guvenmiyorum. Hepsi ordek avcisi. Vak vak.😀

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi onu bunu bilmemde Mazda Otomobil Fan sitesine üye olup. Otomobil muhabbeti hiç yapmadan bodoslama kripto para konularına dalmayı, pek akıl sır erdiremedim ben. 

Ne diyeyim Allah çok kazandırsın...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Mutlu Tekir :

Aynısını Toyotaclubtr de de yaptı. Konusunu açtı, başka mesaj yok. Düşecek avını bekliyor. :D :D

Demek ki düşündüğümüzden daha derin bir ilişkisi var 🤣

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir haber okudum, zaten borsa veya bilimum şeylerden hiç haz etmem, benzer muhabbet olabilir mi?

Twitter üzerinden hisse pazarlaması yapıp sonrasında pozisyonlarını kapatanlara SPK göz açtırmıyor. Twitter’da “derinhisse” hesabı üzerinden Reysaş Taşımacılık hissesi için takipçilerine al-tut tavsiyesi veren Önder Tavukçuoğlu’na idari para cezası kesildi.

TAKİPÇİLERİNE ALDIRIYOR, KENDİSİ SATIYOR

Twitter'da takipçilerine Reysaş hissesi aldırdıktan sonra hissenin yükselişe geçmesiyle birlikte elinde bulunan hisselerini satan Önder Tavukçuoğlu haksız kazanç elde ediyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.06.2020 at 13:00, doganayomer :

Böyle bir haber okudum, zaten borsa veya bilimum şeylerden hiç haz etmem, benzer muhabbet olabilir mi?

Twitter üzerinden hisse pazarlaması yapıp sonrasında pozisyonlarını kapatanlara SPK göz açtırmıyor. Twitter’da “derinhisse” hesabı üzerinden Reysaş Taşımacılık hissesi için takipçilerine al-tut tavsiyesi veren Önder Tavukçuoğlu’na idari para cezası kesildi.

TAKİPÇİLERİNE ALDIRIYOR, KENDİSİ SATIYOR

Twitter'da takipçilerine Reysaş hissesi aldırdıktan sonra hissenin yükselişe geçmesiyle birlikte elinde bulunan hisselerini satan Önder Tavukçuoğlu haksız kazanç elde ediyordu.

Orada neler döndü neler. Milleti çok zarara uğrattılar hala da devam ediyor.

17.06.2020 at 13:12, Mutlu Tekir :

Aynısını Toyotaclubtr de de yaptı. Konusunu açtı, başka mesaj yok. Düşecek avını bekliyor. :D :D

ToyotaClubTR ile kalsa neyse OtoClubTürkiye'ye de gitmiş. Neden acaba araba forumları ? 🧐😂

https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/304070-yerli-kripto-paranın-hızlı-yükselişi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz garantici bir yapım var, borsaymış, çek, senetmiş, hiç sevmedim işime de gelmez, param varsa alırım yoksa almam, parama para katma derdim de olmaz elimdekine sahip çıkmayı severim. Kolay yoldan para kazanma hırsı inanların başına çorap ördü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, doganayomer :

Biraz garantici bir yapım var, borsaymış, çek, senetmiş, hiç sevmedim işime de gelmez, param varsa alırım yoksa almam, parama para katma derdim de olmaz elimdekine sahip çıkmayı severim. Kolay yoldan para kazanma hırsı inanların başına çorap ördü.

Borsa yanlış bir algı ile gündeme geliyor aslında. Son dönemde hızlı yükselişi ve borsa dışı enstrümanların düşük getirileri sebebiyle çok kişinin başına çorap örüldü dediğin gibi ama doğru analiz ve tercih ile bir şirketin yaptığı işe güvenerek ona ortak olmaktır aslında. Borsada yapılan işlemler de bu ortaklık hakkının devridir. Sonuçta risksiz bir yatırım aracı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2008 yılında çalıştığım şirketin bir ayağı da borsa içindeydi, yatırımcıları vardı, spekülasyon sonrası firmanın aldırdığı kağıtlar düşünce 3-5 silahlı adam borsa katına baskına gelince, o an da uzak durmam gerektiğini anladım :) risk her zaman vardır ama kendimce en aza indirmeye çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, doganayomer :

2008 yılında çalıştığım şirketin bir ayağı da borsa içindeydi, yatırımcıları vardı, spekülasyon sonrası firmanın aldırdığı kağıtlar düşünce 3-5 silahlı adam borsa katına baskına gelince, o an da uzak durmam gerektiğini anladım :) risk her zaman vardır ama kendimce en aza indirmeye çalışıyorum.

Tabii bu bir tercih saygı duyuyorum. Riskli ve tehlikeli oynamak da tercih.  Bazıları bu işe "risk almayan kazanamaz", "ne kadar risk o kadar kazanç" diyerek giriyor ve ciddi sıkıntılar çıkabiliyor. Benim esas hiç anlam veremediğim kredi çekip bu işe girenler. Ne büyük risk ve cesaret. Cesaret de doğru kelime mi emin olamadım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle herkesden özür dilerim demek ki rahatsızlık vermisim. Kusura bakmayın. Ben faydalandığım bir olayı yazmak istedim. Adminden uyarı da yedik. Kurallara uymuyorsa kapatın postu teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, kabil :

Öncelikle herkesden özür dilerim demek ki rahatsızlık vermisim. Kusura bakmayın. Ben faydalandığım bir olayı yazmak istedim. Adminden uyarı da yedik. Kurallara uymuyorsa kapatın postu teşekkürler.

Aldığın uyarı bu konu ile alakalı değil, sebebi yazıyor uyarıda. Diğer forumlar gibi seni siteden yasaklayıp açtığın konuları kaldırmadık ama akış itibariyle hiç de güven verici olmadığı ortada.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...