Jump to content

Araç Fiyat Tespiti Hakkında

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar, beklenmeyen olaylar neticesinde aracımı satmaya karar verdim. ancak fiyat konusu kafamı kurcalıyor, malum insanlar birbirinden çok farklı fiyatlandırmalarla koyuyor ilanı, ilan vermeden önce fikrinizi merak ediyorum, kaç liradan koymam gerektiği konusunda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. ayrıca bu konu sonrasında baska araçlar için de kullanılabilir. 

benim araba 2015 model 92 binde. power paket.  tamamı servis bakımlı, son bakım 90 binde yapıldı. ön cam dahil tüm camlar Llumar marka cam filmli (ön pp60 arka atr35) Android Auto, bagaj havuzu, ayak aydınlatmaları, led sinyaller, deri direksiyon, deri vites ve el freni körüğü kumandadan cam açma ve aynaları kapatma kiti 225/45/18 dunlop kışlık lasitkleri vs gibi şeyleri var. ön tampon forumu takip edenlerin bildiği gibi köpek tarafından hırpalandığı için boyalı, bundan dolayi da 1600 lira gibi tramer kaydı var. 

teşekkürler.

IMG_20200528_163308.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle üzüldüğümü ileteyim. Böyle planda olmadan kalınan mecburiyetler sıkıcı olabiliyor. İnşallah gerekmez ama gerekirse de daha iyilerini almak nasip olsun.

Bu tarz konular aslında tartışma potansiyeli taşıdığı için sıkıntılı oluyor. Fiyatı belirleyen çok fazla etken var ama kaba hatlarıyla bir fikir vermesi açısında piyasanın içinden birine sormakta fayda var @Mazda_Ozan

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Burak :

Öncelikle üzüldüğümü ileteyim. Böyle planda olmadan kalınan mecburiyetler sıkıcı olabiliyor. İnşallah gerekmez ama gerekirse de daha iyilerini almak nasip olsun.

Bu tarz konular aslında tartışma potansiyeli taşıdığı için sıkıntılı oluyor. Fiyatı belirleyen çok fazla etken var ama kaba hatlarıyla bir fikir vermesi açısında piyasanın içinden birine sormakta fayda var @Mazda_Ozan

teşekkürler hocam, daha iyilerini de alacağımız günler gelir inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızın piyasası 130-155 bin bandında görünüyor.. aciliyetiniz ya da ihtiyaç durumunuza gore  bir rakam seçilebilir..ayrica yeniden araç alınacaksa güncel fiyatların yüksekliğinide göz önüne almak lazım..

Siz aracınızı ilk elden aldıysanız rekabetçi rakamlara cok hızlı satabilirsiniz diye dusunuyorum.. son 6 ayda alanlar yüksek fiyatlardan maliyetlendiler onların neredeyse aynı aralıkta satılan powersense lere karşı eli biraz zorlaşıyor.. olay tamamen sizin kişisel durumunuzla alakalı.. muğla gören otodan Mehmet beyden görüş isteyebilirsiniz.. mazdalarin kıymetini bilen ve piyasayı iyi okuduğunu düşündüğüm bir abimizdir..

Burak arkadaşımızın tespitine ben de katılıyorum..bu tarz konular özellikle satıcı acısından çok tatsız ilerleyebiliyor.. sanki piyasayı satıcı belirliyormuş gibi kinayeli yazılar çok okudum forumlarda.. hatta çocukça davranıp malum siteyi suclayanlar bile var :)

Vatandaş olarak verdiğimiz oyun hesabını sormak kimsenin aklına gelmiyor..

Hayırlı satışlar dilerim..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızı satmaya karar verdiğinize üzüldüm. İnşallah daha çok istediğiniz marka modellerden  alırsınız sonrasında.

fiyat konusunda ise gerçekçi olmaya gayret ederek bir fiyat belirleyin ve ardından belirlediğiniz fiyatın üzerine yüzde beş pazarlık payı koyun derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, Montimpex :

Aracınızın piyasası 130-155 bin bandında görünüyor.. aciliyetiniz ya da ihtiyaç durumunuza gore  bir rakam seçilebilir..ayrica yeniden araç alınacaksa güncel fiyatların yüksekliğinide göz önüne almak lazım..

Siz aracınızı ilk elden aldıysanız rekabetçi rakamlara cok hızlı satabilirsiniz diye dusunuyorum.. son 6 ayda alanlar yüksek fiyatlardan maliyetlendiler onların neredeyse aynı aralıkta satılan powersense lere karşı eli biraz zorlaşıyor.. olay tamamen sizin kişisel durumunuzla alakalı.. muğla gören otodan Mehmet beyden görüş isteyebilirsiniz.. mazdalarin kıymetini bilen ve piyasayı iyi okuduğunu düşündüğüm bir abimizdir..

Burak arkadaşımızın tespitine ben de katılıyorum..bu tarz konular özellikle satıcı acısından çok tatsız ilerleyebiliyor.. sanki piyasayı satıcı belirliyormuş gibi kinayeli yazılar çok okudum forumlarda.. hatta çocukça davranıp malum siteyi suclayanlar bile var :)

Vatandaş olarak verdiğimiz oyun hesabını sormak kimsenin aklına gelmiyor..

Hayırlı satışlar dilerim..

cok da fazla pazarlik muhabbetini seven biri değilim, bu durumda 145 bin abartı bir rakam mi olur bilemedim. 

13 dakika önce, Arabalar :

Aracınızı satmaya karar verdiğinize üzüldüm. İnşallah daha çok istediğiniz marka modellerden  alırsınız sonrasında.

fiyat konusunda ise gerçekçi olmaya gayret ederek bir fiyat belirleyin ve ardından belirlediğiniz fiyatın üzerine yüzde beş pazarlık payı koyun derim

ilerde alırsam yine mazda alırım hocam, daha önceki satma kararımda alacak araba bulamamıstım zaten. belki makyajlı ds5 olabilirdi ama ona da ısınamadım. hele ki tıngırtı sorununun balata değişimiyle çözüldüğü bu günlerde binmek icin fırsat kollarken satmak zorunda kalmak hic hoş olmadı. belki bir motosiklet alırım bilemedim. şu an kafam bulaşık teli gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Arabalar :

Bu işlerde pazarlık payını kesinlikle hesaba katın bence

umarım problemler kısa sürede problem olmaktan çıkar 

fiyatlara bakınca 145 gibi bir rakamın adil olduğunu düşünüyorum. vereceğim son fiyat o olur gibi. nakit ihtiyacım çok acil değil bakalım. ilanı verince güncellerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Katil Balina :

fiyatlara bakınca 145 gibi bir rakamın adil olduğunu düşünüyorum. vereceğim son fiyat o olur gibi. nakit ihtiyacım çok acil değil bakalım. ilanı verince güncellerim.

Şu anki şartlarda 154.750'den ilana koymak gerekir. 150-152 'ye satabilir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Mazda_Ozan :

Şu anki şartlarda 154.750'den ilana koymak gerekir. 150-152 'ye satabilir.

teşekkürler hocam ilanı verdim, onay sürecinde, bakalım. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Burak hocam birkac ay önce açtığım bir konu vardı ama satıştan vazgeçince kitlendi, yeni konu açayım mı bilemedim. ilan onaylanırsa eklemeyi düşünüyorum. teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Katil Balina :

@Burak hocam birkac ay önce açtığım bir konu vardı ama satıştan vazgeçince kitlendi, yeni konu açayım mı bilemedim. ilan onaylanırsa eklemeyi düşünüyorum. teşekkürler 

Eskiden devam edebiliriz, konuyu arşivden çektim ve kilidini kaldırdım Hasan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satmanıza üzüldüm gerçekten. Tecrübenizi ve yorumlarınızı takip ediyordum.

Allah gönlünüze göre versin. Daha iyilerini almak nasip etsin

Hem sizin için hemde alan için hayırlı alış veriş olur inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...