Jump to content

Mazda 323 1.8 Familia Rolantide Dalgalanma, Yığılma, Titreme

Erman27
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar arkadaşlar

1.8 mazda 323 familia bir Aracım var motor tamiri yeni yapıldı gayet güzel ve sessiz çalışıyor 200 km benzinde kullanmam gerekiyormuş motor yeni yapıldığı için

Rolanti den saçmalamaya başladı bir türlü düzen tutmadı gaza basıyorsun gitmiyor  gitmiyor yığılıyor tps sensörü temizledik ayarladık yok olmuyor 1 saat çalışıyor bisaat sonra saçmalıyor lpg de benzinde fark etmiyor. 

Cözüm bulduk megersen benzin motoru bir saat iyi çalışıyor ısınınca saçmalamaya başlıyor benzin motorunu değiştırdık şuan benzindede ve lpgde arabada dalgalanma kalmadı geç çalışıyordu o bitti şuan dalgalanma dahi yok bogaz kelebeği ayarını yaptık sıkıntı kalmadı 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgilendirme paylaşımınız için teşekkürler.

Konu başlığınız "Rolantide Saçmalama"  idi.

"Mazda 323 1.8 Familia Rolantide Dalgalanma, Yığılma, Titreme" şeklinde değiştirdim. Forumda yahut arama motorunda aranıldığında çok daha kolay ulaşılabilir kanımca.

Kazasız, belasız ve arızasız sürüşler diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir an problem mesajı mı diye düşünüyordum baktım ki çözüm bile yazılmış içine. Geçmiş olsun, çözülmüş olması da sevindirici.

Benzin motorundaki problem LPG de nasıl etkili oluyormuş peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rolantiyı benzine göre ayarlıyoruz benzinde 1 saat calısıyor benzin motoru teklemeye başlayınca araba saçmalıyor lpg geçiyorsun saçmalama devam ediyor tabi benzin basıncı yeterli olmadığı için boğaz kelebeği ayarı rolanti ona göre ayarlıyorduk tps sensörü hepsi farklı oluyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...