Jump to content

MZD Connect Yazılım Yükleme - JP den EU ya Çevirme

TarıkDemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba geçen ay 2015 model Mazda 2 aldım araç Japonya'dan geldiği için dil japonca ve radyo frekansı 90.0 ı geçmiyor. Bunu nasıl eu versiyona çevirebilirim? Bu işlemi yapan bir kaç kişi buldum fakat bu iş için ortalama 100 Euro para istiyorlar okadar para vermeden kendim yapabilirmiyim ?

(Görseller bu işlemi yapan kişilerin reklamıdır.)

Screenshot_2020-06-28-00-19-18-403_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-06-25-18-46-10-693_com.facebook.katana.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Tarık, aşağıdaki video ve altındaki linkte bir dolu bilgi var ama bunlar Japon versiyondan Avrupa versiyonuna güncellemeyi sağlıyor mu emin olamadım. Riskli ve uzun bir işlem gibi görünüyor. @Tarahumara bilgin var mı bu konuda? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Burak :

Merhaba Tarık, aşağıdaki video ve altındaki linkte bir dolu bilgi var ama bunlar Japon versiyondan Avrupa versiyonuna güncellemeyi sağlıyor mu emin olamadım. Riskli ve uzun bir işlem gibi görünüyor. @Tarahumara 

Bilgim yok abi. Riskli işlemler. Yerinizde olsam parasını verir o riski almazdım sizin için radyo çok önemli ise. Hoş, yerinizde olsam internet radyosu dinlerdim. 100 Euro güzel para.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Tarahumara :

Bilgim yok abi. Riskli işlemler. Yerinizde olsam parasını verir o riski almazdım sizin için radyo çok önemli ise. Hoş, yerinizde olsam internet radyosu dinlerdim. 100 Euro güzel para.

Mesele sadece radyo da değil ki Ömer, menü komple japonca 😀

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Tarahumara :

Bu tarz işlemlerde hata yaparsam kalıcı sorunlara yol açabilir miyim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...