Jump to content

Satılık 2015 Mazda 3 Power Sense Deri 37.000 km

Tarahumara

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet, bir maceranın daha sonuna yaklaşıyoruz. Yeni bir Mazda modeline kavuşmak için aracımı satıyorum. İlgilenen olursa ilan linkini aşağıda bulabilirsiniz. Arabanın içinde ya da dışında çizik dahi yoktur.

50062212707_c0f178fb3c_k.jpg

50062213827_b7cca54a77_k.jpg

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-emsalsiz-temizlikte-mazda-3-power-sense-extrali-836927158/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer'cim hayırlısı olsun kardeşim.

2011'den beri forumdayım,  iddia ediyorum forumda satılığa çıkan en temiz Mazda senin guzu diyebilirim.

Aracı temizletirken daha doğrusu temizlerken demeliydim :) o nasıl biz özen, titizliktir kaç kez şahit olmuşumdur.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Çok şanslı olacağı hiç şüphesiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Burak :

Ama araca @Tarahumara gibi bakabilecek mi orası meçhul 😂

Bu duruma da çok eminim, mümkün değil bakamaz, ilgilenemez. Aracı alan şanslı ama Ömer'in guzusu Ömer'den sonra "Şanssız" :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Ömer'cim hayırlısı olsun kardeşim.

2011'den beri forumdayım,  iddia ediyorum forumda satılığa çıkan en temiz Mazda senin guzu diyebilirim.

Aracı temizletirken daha doğrusu temizlerken demeliydim :) o nasıl biz özen, titizliktir kaç kez şahit olmuşumdur.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Çok şanslı olacağı hiç şüphesiz.

Ben elimden geleni yaptım abi. Artık alan kişinin insiyatifinde. İster iyi bakar, ister at arabası gibi kullanır :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Katil Balina :

hayırlı satışlar, sonraki araç sıfır olacaksa sorun degil ama ikinci el olacaksa allah kolaylık versin. 

Teşekkürler. 0 olmasa da, 0 a yakın bir şey bakıyorum. Hele bir satalım şu aracı önce hayırlısıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Tarahumara :

Teşekkürler. 0 olmasa da, 0 a yakın bir şey bakıyorum. Hele bir satalım şu aracı önce hayırlısıyla.

hocam dün ankara yetkili servis herter'e boya işi için gidince 0 suzuki swiftlere de baktım. araç biraz daha donanımlı olsa alıp gelirdim herhalde. üstelik ellerinde araç var, 150 binlere satılan hurda  civic'leri görünce 150 bine 2020 0 swift cok daha mantıklı geldi bana. ama C sınıfından -eski de olsa D sınıfına geçeyim derken B sınıfına düşmek saçma geldi tabi. eldeki tavuk dışardaki kaza yeğdir diyip durdurdum kendimi. 

herkes için hayırlısı olur inşallah.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tarahumara abi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Üst segmente geçilmeyecekse bu aracı satmak yazık olur. :)

Şu piyasada eğer araç fiyatıyla başabaş bir 0 araç alınacaksa yerli üretimler Corolla, Civic, Megane bulunabiliyor ancak. Corolla Flame X Pack, Corolla Passion ve Civic'in en üst donanımında ancak Power Sense ile eşdeğer güvenlik donanımları var. Corolla 1.6 benzin otomatik Flame X Pack ve Passion'da şerit takip, yaya algılamalı fren destek, adaptif hız sabitleyici bulunuyor. Hibritlerin hepsinde şerit takip, adaptif hız sabitleme standart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mutlu Tekir :

Tarahumara abi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Üst segmente geçilmeyecekse bu aracı satmak yazık olur. :)

Şu piyasada eğer araç fiyatıyla başabaş bir 0 araç alınacaksa yerli üretimler Corolla, Civic, Megane bulunabiliyor ancak. Corolla Flame X Pack, Corolla Passion ve Civic'in en üst donanımında ancak Power Sense ile eşdeğer güvenlik donanımları var. Corolla 1.6 benzin otomatik Flame X Pack ve Passion'da şerit takip, yaya algılamalı fren destek, adaptif hız sabitleyici bulunuyor. Hibritlerin hepsinde şerit takip, adaptif hız sabitleme standart.

Teşekkürler. Bir üst segmente geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...