Jump to content

Satılık 2015 Mazda 3 Power Sense Deri 37.000 km

Tarahumara

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 dakika önce, Tarahumara :

İyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Aracı bu sabah itibariyle satmış bulunmaktayım. Yeni alan arkadaşa hayırlı olsun. Kendisi de foruma üye olan @BahtsizWampir arkadaşımız.

Böylece @BahtsizWampir arkadaşımızın sıkıntısı bitti. Güzel bir araç aldı. Güle güle binsin.

Bu saçma piyasada size şans ve sabır diliyorum. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun, alan arkadaş derin bir ohh çekebilir çok güzel bir araç aldı. Artık gerisini Ömer düşünsün bu piyasada araç aramak ve almak ciddi psikolojik sorunlara neden olabiliyor, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ömer Bey o kadar özenli ve güzel bakmış ki kendimi omercik filmindeki "Alicam bu sipayi binicem üstüne vurucam kırbacı" diyen çocuk gibi hissettim 😊

Şaka bir yana Ömer Bey'in emeğini elimden geldiğince ben de korumak ve geliştirmek isterim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn. Tarahumara, hayırlı olsun. Umarım gönlünüzdeki araca da sahip olursunuz. Sanırım M3 haricinde bir araç arıyorsunuz, yine de M3 konusundaki bilgi ve tecrübelerinizi burada paylaşmaya devam edin lütfen. 

Aracınızı satın alan arkadaşımızda yeni aracını güle güle kullansın. Sanırım bu alışveriş neticesinde nickini bahtıaçık ya da bahtlı şeklinde değiştirse isabet olur. Güzel araba aldı çünkü. 

Tekrar her iki tarafa da hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...