-
Renegade
-
Leanback
-
Mehmet Özdemir
-
tansu87
-
Tarahumara
-
İlhan
-
Sibiryaberberi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: idegerli
Merhabalar; eklediğim resimde yeşil ile belirtilmiş bölgede plastik kelepçe yerine orjinal klips olması gerekiyor sanırm ancak adını bilemediğim için arama da yapamadım. Kırmızı ile işaretli bölümde de klips düşmüş mavi ile işaretli bölümdeki klipsin aynısı ama adını ve ölçüsünü bunun da bilmiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
-
Yazan: msuleme
Merhaba arkadaşlar,
Aracı aldığımdan beri ilk defa bir hasar durumu oldu. Çok büyük bir durum değil ama fotoğraflardaki gibi can sıkıcı. Kaskoda mini onarım hizmeti var ve anlaşmaları meşhur olan firma ile. Onların da renk konusunda ne kadar başarılı olabileceği şüpheli. Konuyu Mazda Gören Okan Bey'e de danıştım. Beyaz olan kısımlar pasta ile hallolur siyah kısımlara rötuş yapılır dedi, yani boyatılmaması yönünde görüş bildirdi. Böyle bir durumu tecrübe etmiş arkadaşların görüşleri benim için kıymetli bu noktada ve siz olsanız nasıl hareket ederdiniz merak ediyorum açıkçası.
Teşekkürler
-
Yazan: ishilra
Merhabalar,
Resimlerde goruldugu gibi ufak bir kaza yaptim (kaldirimi gormeyip, hafifce ustune ciktim).
Kaskoya yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim. Hem cikacak hasar kaydini dusunuyorum, hem de kaskoyu deldirip deldirmeme konusunu. Yetkili servisle gorustum, 3000+ cikabilir dediler. Eger bu isi uygun fiyata ve guzel bir sekilde yapabilecek bir usta tavsiyesinde bulunursaniz cok sevinirim.
Not: 2 fotografta goruldugu uzere sag on lastigin ustundeki kisimda da ufak bir yamulma - esneme var.
Tesekkurler simdiden.
-
Yazan: Saboertit
Arka kapıların kapanış sesi tok fakat ön kapıları kapatırken metal sesi geliyor sebebi nedir ?
-
Yazan: ErginGirgin
Herkese iyi günler dilerim. Tek taraflı ufak bir kaza geçirdim. Geri manevra yaparken araca yakın bir beton kalıp ön tamponuma zarar verdi. Servise götürdüm ve yarın tarafıma dönüş yapacaklar. İstanbul bölgesinde ikamet ediyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu arada far yıkama hortumu da koptu. Ortalama maliyet ve yol izleme sürecinde sizlerin görüşleri benim için önemlidir.
-