Jump to content

Gaz kelebeği adaptasyonu

Kerem-81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slm , aracımda şöyle bir sorun başladı. Trafikte iken çok nadir olarak yavaşlarken özellikle kırmızı ışıkta yavas giderken gazdan ayağımı çekince araba stop ediyor. Tekrar boşa alıp calistiriyorum. Ilk çalıştırmadan sonra harekete geçince bayira gelince araba çekmiyor gazda iken stop ediyor , baska zamanda gazdan benzine alıyorum  zar zor sonradan toparliyor. Biraz yol aldıktan sonra gazda veya benzinde hic sıkıntı olmuyor. Bi kac ustayla görüştüm,  gaz kelebegi sorun olabilir dedi.  Gaz kelebeği adaptasyonundan bahsettiler. Güvenip elletemedim arabayı. Yardımcı olursaniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, quiteguide :

İlk iş olarak tam soğuk motora(10-12 saat çalıştırılmamış) kompresyon ölçümü yapılsın.

Denemekte fayda var, mantıklı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
27.07.2020 at 16:29, quiteguide :

İlk iş olarak tam soğuk motora(10-12 saat çalıştırılmamış) kompresyon ölçümü yapılsın.

Sorun çözüldü, kompresyon testinde sıkıntı çıkmadı. Lpg enjektörleri temizlendi , regulator  temizlik ve diyafram degistirdim. Şu an on numara oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Mrb ayni sorun bende de vardi brc gaz sistemi kullaniyorum.. cok kere gaz ayarina girdim ama duzelmedi enson bir usta aracin basinc tepkisi vermedigini sorun bundan kaylanabikir dedi arka depo ve onde basinc valf ayari yaoti yol yest surusune ciktik onceden  arac sollarken gaz yuklendigimde alrm verip benzine  rampa cikarken de ayni sorun oluyordu ayagimi gazdan cekince stop ediyordu basinc valf ayari yapildi .7 bindevirde tik uok sukur duzeldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...