Jump to content

Android Auto yükleyemiyorum

TarıkDemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba MZD Connect sürümü 55.00.650 iken mazdatweaks üzerinden basit bir şekilde Android Auto yüklemiştim sürüm güncellemesi yaptım ve 70.00.021 e yükselttim önceden yüklemiş olduğum android auto silindi ve tekrardan yükleyemiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla 59.00 üzeri sürümlere tweak yüklenemiyor. Başta id7 yükleseydin olurdu. Tarahumara daha detaylı bilir 👍

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, mesut2323 :

Bildiğim kadarıyla 59.00 üzeri sürümlere tweak yüklenemiyor. Başta id7 yükleseydin olurdu. Tarahumara daha detaylı bilir 👍

Bilgi için teşekkür ederim söylediğiniz doğruymuş 59 üzerine tweak yüklenemiyor. Şu an versiyon düşürmeyi araştırıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, TarıkDemir :

Bilgi için teşekkür ederim söylediğiniz doğruymuş 59 üzerine tweak yüklenemiyor. Şu an versiyon düşürmeyi araştırıyorum.

Mesut abinin dediği gibi. Güncellemeden önce ID7 yükleseydiniz olurdu. v70 den geriye dönüş yok maalesef. Tek çareniz cihazı söküp pc ye seri bağlantı ile komut girmek. Riskli bir işlem. Eğer yatkınlığınız yoksa tavsiye etmem. Yanlış bir işlemde cihaz işlemez hale gelecektir kolayca. Ya da bu riske girmeyip orjinal kiti alacaksınız.

Sürüm güncelleme sebebiniz neydi bu arada. Bir sorun mu yaşıyordunuz 55 versiyonunda?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
03.08.2020 at 21:55, Tarahumara :

Mesut abinin dediği gibi. Güncellemeden önce ID7 yükleseydiniz olurdu. v70 den geriye dönüş yok maalesef. Tek çareniz cihazı söküp pc ye seri bağlantı ile komut girmek. Riskli bir işlem. Eğer yatkınlığınız yoksa tavsiye etmem. Yanlış bir işlemde cihaz işlemez hale gelecektir kolayca. Ya da bu riske girmeyip orjinal kiti alacaksınız.

Sürüm güncelleme sebebiniz neydi bu arada. Bir sorun mu yaşıyordunuz 55 versiyonunda?

Sorun yaşamıyordum fakat araç japonyadan geldiği için dil olarak sadece japonca vardı türkçe yapmak için EU versiyona geçirmek istedim yapmışken en son versiyon olsun diye düşündüm fakat v70 de koruma olduğunu bilmiyordum.

Orjinal kiti nereden bulabilirim ve fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, TarıkDemir :

Sorun yaşamıyordum fakat araç japonyadan geldiği için dil olarak sadece japonca vardı türkçe yapmak için EU versiyona geçirmek istedim yapmışken en son versiyon olsun diye düşündüm fakat v70 de koruma olduğunu bilmiyordum.

Orjinal kiti nereden bulabilirim ve fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba?

Orjinal kiti yetkili servislerden alabilirsiniz. Tahmini olarak 150 $ civarı bir fiyatı olur diye düşünüyorum. Eğer servis taksın isterseniz fiyat artacaktır. Takması çok zor değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...