Jump to content

Mazda Toolbox Hatası

anarchitect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Birkaç gün önce yeni bir harita güncellemesi çıktığına dair Mazda'dan e-posta aldım. Mazda Toolbox'ı açtım fakat yeni versiyon yüklemek istedi, diğer türlü uygulamaya devam etmedi. Yeni versiyonu kurdum, açılış ekranında Cookies için izin uyarısı geldi, kabul ettim ama sonrasında Sözleşme metni için hyer alan "Agree" ve "Disagree" butonları tıklanılmaz hale geçti. Bir türlü çözemedim, sorun hem Windows hem MacOS için geçerli, benzer problemi yaşayanlar var mı, destek olabilir misiniz?

failure.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginç bir sorunmuş her şeyi silip tekrar yüklemenizi tavsiye edeceğim toolbox ile alakalı ama denemişsinizdir diye umuyorum. Ben de yaptım güncellemeyi. Daha önceki güncellemelerden farklı olarak, bu güncellemede Türkiye'deki radar, eds vb kameraları eklemişler. Ayarlamasını yaparsanız yaklaştığınızda uyarı veriyor hızını düşür vs diye.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, Tarahumara :

İlginç bir sorunmuş her şeyi silip tekrar yüklemenizi tavsiye edeceğim toolbox ile alakalı ama denemişsinizdir diye umuyorum. Ben de yaptım güncellemeyi. Daha önceki güncellemelerden farklı olarak, bu güncellemede Türkiye'deki radar, eds vb kameraları eklemişler. Ayarlamasını yaparsanız yaklaştığınızda uyarı veriyor hızını düşür vs diye.

Tesekkurler yanit icin, sorunun 2 gun icinde cozulecegi bilgisi geldi Mazda'dan, aslinda onemli bir bug, fakat bu sure zarfinda kendim sorunu bir sekilde cozdum. Radar ve EDS uyarisini bilmiyordum, nasil aktif hale getiriliyor, bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekran görüntülerini paylaşayım. Eğer siz Türkçe kullanıyorsanız benzer menülerden bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Normalde Mazda'nın navigasyonunu kullanmıyorum ben. Android Auto olduğu için Google Maps kullanıyorum. Google Maps varken Mazda'nın kendi navigasyonu acayip ilkel kalıyor maalesef. Hatta normalde navigasyon SD kartını yuvasında çıkık bırakıyorum, takmıyorum bile. SD kartı taktığınız anda CMU'nun işlemci gücünün yarısı navigasyon sistemine gidiyor.

Mazda'nın trafik levhaları tanıma sistemi navigasyon kartı olmadan çalışmıyor. Ben de o yüzden takılı bırakıyorum mecbur. SD kartın içinde Türkiye dışındaki bütün ülkelerin verilerini de sildim PC'ye yedek alıp. 7.16 gb boyuttan 760 mb'a indi SD kart içeriği. Çok fark etmese de ufak bir hızlandırma olacağını umut ediyorum. 

Hız kamerası olayına geri dönecek olursak, en beğendiğim yanı şu oldu; Android Auto ve Google Maps açıkken, hatta rota çizili bi şekilde giderken eğer ayarladıysanız, Mazda'nın orjinal sistemi hız kameralarına yaklaşırken arka planda sesle sizi uyarabiliyor. 

IMG_20200806_202837.jpg

IMG_20200806_202848.jpg

IMG_20200806_202913.jpg

IMG_20200806_203126.jpg

Yukarıdaki son fotonun sol altında gösterilen trafik lambası kamerası:

IMG_20200806_205000.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...