Jump to content

2.el parça temini için tavsiye edebileceğimiz yerler..

black_dynamic42
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,geçen ay 2012 model ağır hasar kayıtlı bir Mazda 3 aldım..Ama adamlar ağır hasar tanımının içini doldurmuşlar gerçekten tebrik etmek lazım.Muhtelif kazalarda 100bin tl  üzerinde sigortadan para götürmüşler.Lakin aracın parçalarını sağdan soldan toplayıp,sıfır işçilikle adeta izzet-i nefsine dokunmuşlar.Aracın direksiyon pompası değişmesi gereken bir durum olmuş ve pejo araçların direksiyon pompasını takmışlar.Haliyle randımanlı değil ve söktürdüm..PArça sıfır almak için servisi aradım, servisteki vatandaşlar 13000 tl istediler..O parayıda verme durumum olmadıgı için çıkma parça takma yoluna gittim, ama bulamadım.Bu başlık altında mazda parça konusunda alışveriş yapabileceğimiz düzgün esnaf tanıdıkları olan arkadaşlar paylaşırsa başta ben olmak kaydıyla bütün Mazda sahipleri yararlanabilir.Servisten aldıgım parça numarasınıda paylaşayım belki bir gören duyan olur.

PA03506782_3ff6be.jpg

s-l225.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız hayırlı olsun. Çıkmasını bulmak zor. Genelde ford parçaları mazda parçalarıyla uyumlu. Tabi daha ucuz. Ya o şekilde yada yan sanayi bir pompa almanız lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...