Jump to content

Bilecik‘te mazda ustası

Berna19
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2,3 sene önce wos wos düzcam almak için gittim Bilecik'te ben için büyük macera oldu aldığım kişi çok iyi kültürlü biriydi ama bileceği soarcak olursaniz bildiğiniz köy kibar konuşunca acayip bakıyorlar yüzüne arabaya gelirsek ekspere götürmedim kendi deneyim ve birikimim ile aldım benzin ibresi arızalıymış fazla gösteriyor tam bitecek gibi oldu daldım benzinlige adamlar sadece mazot satıyormuş gece 5 km ilerdeki benzinlige gidip döndüm İzmir'e döndüğümüzde bizim şirket araçlarının bakımını tamirini yapan kuzenine götürdük araç komple orijinal miş 😎

Biz genede modifiye ettik çamurlukları genişletip mat siyah amatisörleri indirdik ilk kez kullanmıştım baya keyif aldım ama baya benzini içiyor

Kış günü gittiğim için yollarda kar vardı aracıda ilk kez kullandığım için baya tırsmıştım İzmir'e dönene kadar baya korktum şükür eski sahibi kar lastiği takmıştı arabaya gelebildim.

Bursa ya girdiğimde trafik polisi durdurdu beni dedim memur bey araba 80 zor görüyor aşırı hızdan durdurmadınız sanırsam dedim 😁😂

Araba şirin gözüküyormuş öylesine durdurmuş 😀

Yani anlayacağınız Bilecik benim için büyük macera oldu.

Önceki rengi bordoydu

Screenshot_2020-09-05-16-05-13-73.jpg

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Berna19 :

Aracımı aldım 98 gri klşmalı yol boyunca klima açık geldim buz gibi soğutuyor yürüyen motor beni çok mutlu etti tek sorun sağ cam açma düğmesi yerşnde yok😬😬😬 onu bulmaya çalışıyorum burda ustalara sordum zor diyorlar çıkma bulubileceğim yer araştırıyorum

Aracınız hayırlı olsun. Mepaza sorsanız belki yardımcı olurlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5.09.2020 at 15:56, umc :

2,3 sene önce wos wos düzcam almak için gittim Bilecik'te ben için büyük macera oldu aldığım kişi çok iyi kültürlü biriydi ama bileceği soarcak olursaniz bildiğiniz köy kibar konuşunca acayip bakıyorlar yüzüne arabaya gelirsek ekspere götürmedim kendi deneyim ve birikimim ile aldım benzin ibresi arızalıymış fazla gösteriyor tam bitecek gibi oldu daldım benzinlige adamlar sadece mazot satıyormuş gece 5 km ilerdeki benzinlige gidip döndüm İzmir'e döndüğümüzde bizim şirket araçlarının bakımını tamirini yapan kuzenine götürdük araç komple orijinal miş 😎

Biz genede modifiye ettik çamurlukları genişletip mat siyah amatisörleri indirdik ilk kez kullanmıştım baya keyif aldım ama baya benzini içiyor

Kış günü gittiğim için yollarda kar vardı aracıda ilk kez kullandığım için baya tırsmıştım İzmir'e dönene kadar baya korktum şükür eski sahibi kar lastiği takmıştı arabaya gelebildim.

Bursa ya girdiğimde trafik polisi durdurdu beni dedim memur bey araba 80 zor görüyor aşırı hızdan durdurmadınız sanırsam dedim 😁😂

Araba şirin gözüküyormuş öylesine durdurmuş 😀

Yani anlayacağınız Bilecik benim için büyük macera oldu.

Önceki rengi bordoydu

Screenshot_2020-09-05-16-05-13-73.jpg

Hayırlı olsun aracınız polis haklı çok hoş gözüküyor ... Benim aracımı da 14 -15 yaşlarında gençler sormuştu “ Bu arabanın markası ne?” diye 🧐🧐

5.09.2020 at 12:13, Aurora :

Aracınız hayırlı olsun. 

Ben çıkma,  orjinal ve yan sanayi parçaları İstanbul'da Veysel Oto - Engin Şenler'den temin ediyorum ağırlık olarak. Engin Şenler'de bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Telefonu: 0535 822 98 98

Eğer onda yoksa Osmanlı Mazda - Murat Hamurcu, telefonu: 0546 808 65 65

Buralarda bulamazsanız yazın, düzgün esnaf olarak alternatif önerilerde bulunurum. 

Orjinal yayı için gittiğim usta mazdalara bakıyormuş hep ben tedarik etcem dedi hatta arka logom yoktu onu da bulup yapıştırmış sağolsun ondan haber bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.09.2020 at 09:30, Berna19 :

Hayırlı olsun aracınız polis haklı çok hoş gözüküyor ... Benim aracımı da 14 -15 yaşlarında gençler sormuştu “ Bu arabanın markası ne?” diye 🧐🧐

Orjinal yayı için gittiğim usta mazdalara bakıyormuş hep ben tedarik etcem dedi hatta arka logom yoktu onu da bulup yapıştırmış sağolsun ondan haber bekliyorum

Merhaba bu hali aldığımız haliyle değildi bordo rengideydi çamurlukları  standart tı bu jantlar yoktu üstünde biz 3. 4 santim kadar genişlettik aracı.

Bu arada arabayı Kayseri ye sattık çok oldu şu an enjeksiyonlu 323 ün var onla uğraşıyorum bunu bitirince Sonraki projem Volvo 850 sw bulabilirsem 2.3 T5 versiyonu manuel vites şartı ile 2.0  T5 te olur tabi ama 2.3 ler daha iyi forget piston ve blok la 600bg lere çıkıyormuş.

Eve gidince vos vos ün fotolarını atayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu orjinal haliydi

P_20160107_071435_1_p.jpg

buda sonraki hali baya keyifle kullandım

P_20160508_143603.jpg

P_20160529_163719.jpg

P_20160831_105623_1_p.jpg

P_20160831_105700_1_p.jpg

P_20160508_143527.jpg

tavsiyem eğer vosvos alacaksanız önce arabayı gerçekten düzgün üşkağatçı olmayan bir tamirci bulmanız gerek çünkü bunu tamir eden ustalar öyle bir ayarlama yapıyorki siz 1 ayda en az 2 kere ustaya gitmeniz gerkiyor yok efendim ayarları bozuldu felan cart curt diye ben bu yüzden soğup arabayı sattık benden başka kimse dilinden anlamıyordu.

adi adam arabanın jiklesini devre dışı bırakmış motor ilk çalıştığında illalah ettiriyordu.

arabanın her şeyini sıfırlıyıcaz diye götürdük adama  düzgün çalışan motoru bozdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13.09.2020 at 21:57, umc :

bu orjinal haliydi

P_20160107_071435_1_p.jpg

buda sonraki hali baya keyifle kullandım

P_20160508_143603.jpg

P_20160529_163719.jpg

P_20160831_105623_1_p.jpg

P_20160831_105700_1_p.jpg

P_20160508_143527.jpg

tavsiyem eğer vosvos alacaksanız önce arabayı gerçekten düzgün üşkağatçı olmayan bir tamirci bulmanız gerek çünkü bunu tamir eden ustalar öyle bir ayarlama yapıyorki siz 1 ayda en az 2 kere ustaya gitmeniz gerkiyor yok efendim ayarları bozuldu felan cart curt diye ben bu yüzden soğup arabayı sattık benden başka kimse dilinden anlamıyordu.

adi adam arabanın jiklesini devre dışı bırakmış motor ilk çalıştığında illalah ettiriyordu.

arabanın her şeyini sıfırlıyıcaz diye götürdük adama  düzgün çalışan motoru bozdu.

131 -şahin -dogan sl temiz alıp temiz bindik ve baktık arabaya şahine ben biniyordum  satınca nerden esti bilmem lantisin şeklini beğendim duruş falan arabam bu kaplamayla gri tonlarında drğiştirecem boya düşünmüyorum

woswos ayrı bi zevk ilgi hiç sürmedim bilmiyorum... belki ilerde bir de woswos alırım 

5922AEE9-AC1D-4FEA-9F3D-31A408C91C99.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, Berna19 :

131 -şahin -dogan sl temiz alıp temiz bindik ve baktık arabaya şahine ben biniyordum  satınca nerden esti bilmem lantisin şeklini beğendim duruş falan arabam bu kaplamayla gri tonlarında drğiştirecem boya düşünmüyorum

woswos ayrı bi zevk ilgi hiç sürmedim bilmiyorum... belki ilerde bir de woswos alırım 

5922AEE9-AC1D-4FEA-9F3D-31A408C91C99.jpeg

Maşallah pırıl pırılmış seninki bende ilk lantis baktım ama bizim İzmir'deki ler hep çöp çıktı hatta İstanbul a gidip 4 tanesine daha baktım onlarda kötü durumdaydı özellikle camlardan içeri hep şu alıyorlardı bende tekrar 323 hb aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, umc :

Maşallah pırıl pırılmış seninki bende ilk lantis baktım ama bizim İzmir'deki ler hep çöp çıktı hatta İstanbul a gidip 4 tanesine daha baktım onlarda kötü durumdaydı özellikle camlardan içeri hep şu alıyorlardı bende tekrar 323 hb aldım

Camlardan su almıyordur umarım fırtına görmedi gerçi ... yıkamaya gittiğimde özellikle baktım bişey yoktu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...