Jump to content

Satılık 2011 - Mazda 3 Impressive Sunroof Manuel

SpeedMazda

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhabalar MazdaClubTr ailesi. Diğer yarım diyebileceğim otomobilimi model yükseltmek hatta belki sıfır km bir otomobil almak üzere satışa çıkardım. Herhangi bir aciliyeti yoktur. Almayı düşünen varsa MazdaClubTr alesinden birinin almasını çok isterim. İlanı olabildiğince detaylı olarak hazırladım. Diğer fotoğraflarına ilan sayfasından ulaşabilirsiniz. Yine sorularınız olursa ilandaki numaramdan bana ulaşabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-impressive-hb-degisensiz-yetkili-servis-bakimli-853692216/detay

.....................................................

Çok sevdiğim 2011 Model Mazda 3 Impressive Manuel Sunroof'lu otomobilim model yükseltmek amacıyla satılıktır. Aciliyeti yoktur.
Değişensizdir. Kilometresi orjinaldir (arada sırada kullanıldığı için değişebilir). Yetkili servis bakımlıdır. Son bakımı Mazda Merser'de 94.000km'de yapılmıştır.

Ciddi alıcılar ararsa sevinirim. Pazarlık payı vardır ve araç başındadır. Güvenilir ve sorunsuz araç arayanlar için uygundur. İstanbul anadolu yakasında istenilen expertize gösterilebilir. Tüm detayları aşağıda yer almaktadır.

2015 yılında 1. sahibinden Yetkili Servis bakımlı olarak satın aldım. Benim kullandığım süre boyunca da tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırılmıştır, tüm servis kayıtları fotoğraflarda ve MyMazda uygulamasında bulunmaktadır. Periyodik bakımları dışında elektronik ya da mekanik hiçbir arıza/sorun yaşatmamıştır. (Araç AutoBild'in avrupada gerçekleştirdiği 100.000km testlerinde en sorunsuz otomobil seçilen versiyondur.) Arka bağımsız süspansiyonları ile yüksek sürüş ve konfor kabiliyetleri sunar.

Zamanında satın almadan önce araştırıp özellikle Manuel vites tercih edilmiştir. Otomatik versiyonlara göre çok daha ekonomik ve performanslıdır. Yazın motosiklet kullandığım için yaz aylarında genellikle haftasonları kullanılmıştır. Kapalı otoparkta durmaktadır. Güncel şehir içi ortalama tüketim değeri 100km'de 7,6lt'dir. Asla tüp taktırılmamıştır. Alındığı ilk günden bu yana Trafik Sigortası, Kaskosu, Muayeneleri düzenli yaptırılmıştır. Kullanım kitapçığını otomobili aldığımda yetkili servisten ayrıca edindim, yanında verilecektir.

DSC04403.thumb.jpg.a8285666c418793086dacb25b3c738ad.jpg

Boya Durumu

Kaput, Tavan, Bagaj Boyasızdır. Diğer boyalar bel altıdır. Fotoğraflarda pek belli olmasa da boya kondisyonu orta seviyedir. Tampon kenarlarında boya dökülmesi ve sol kapıda park halinde başkaları tarafından yapılan hafif ezik ve çizikleri mevcut. Ön kaput ucunda benden önceki sahibinden kaynaklı bir çizik ve belli belirsiz bir koruma folyosu izi vardır(tramerli fotoğrafta görebilirsiniz.). Benden önceki sahibi kaynaklı üç çamurluğunda ezik ve sıyırıkları vardı bu bölümleri 1-2 yıl önce boyatmıştım. Diğer kusurları satmayı düşündüğüm için yaptırmadım alacak kişi tercihine göre yaptırabilir. Benim kullandığım süre boyunca herhangi bir kazası sürtmesi olmamıştır. Koltukları çok temizdir yanık yırtık deforme yoktur.

Tramerlerin açıklamaları:
07/08/2011 - Çarpışma - 1400 TL (Benden önceki sahibi kullanırken sağ iki kapıya Eskişehirde fayton sürttüğü için düzeltme ve boya işlemleri Esoto Mazda Yetkili servisinde kaskodan yaptırılmış )
01/02/2013 - Çarpma - 389 TL (Benden önceki sahibi öndeki araca dokunduğu için tamponda çizikler oluşmuş ve yine Esoto Mazda Yetkili servisinde kaskodan yaptırılmış )
12/09/2015 - Sel Su - 2168 TL (ikibin yüz altmış sekiz) Aracı aldıktan 1 ay sonra park halindeyken yoğun yağmur sonrası tekere kadar su yükselmesi olmuştur ve kapı altlarından araç zeminine su almıştır. Araç çalıştırılmadan yetkili servisi Mazda Damla 'ya çekilmiş ve tüm işlemleri kaskodan tarafımca yaptırılmıştır. Neticede aracın güvenlik amaçlı tüm sıvıları değiştirilip zemin halısı temizlenmiştir. Değişen/onarılan hiçbir mekanik ve/veya elektronik aksamı olmamıştır ve günümüze kadar da herhangi bir problem yaşatmamıştır. Yapılan işlemler servis kayıtlarında sabittir..

DSC04421.thumb.jpg.09d22458e4a11f324e1cbab66ca47014.jpg

kolaj4.thumb.jpg.a21f4514bb60c2e0857cf803b5d8946a.jpg

Araca uyguladığım Ekstralar:

+ 18" CMS Ultralight Füme&Aluminyum Alaşım Jant (Tanesi 6,9kg)
+ 18" Goodyear Eagle F1 Lastikler
+ Aluminyum Vites Topuzu - Orjinal deri vites topuzu mevcuttur.
+ Çift dokulu, kırmızı dikişli deri direksiyon ve vites körüğü
+ Mazda Orjinal alçaltma kiti (Eibach Prokit 3,5cm Spor Yay) + Orjinal yayları da mevcut
+ Golf GTI Yan Plastik yan marşpiyel
+ Paslanmaz krom egzoz ucu
+ Köpekbalığı Anten - Orjinali de mevcuttur.
+ MazdaSpeed Orjinal Kırmızı Nakış işlemeli MPS paspaslar + Kışlık orjinal kauçuk paspaslar
+ Mazda3 logolu kol dayama ve yan cep havuz içlikleri (sök-tak aksesuar)
+ MazdaSpeed Logolu Plakalık ve Krom Bagaj logosu
+ Kırmızı Krom iç trim şeritleri (sök-tak aksesuar)

Aracın başlıca donanım özellikleri:

+ Sunroof
+ Ön sürücü yolcu ve ön arka perde hava yastıkları (Euro NCap-5 Yıldız)
+ Direksiyondan kumandalı Hız Sabitleyici
+ RVM - Aynalarda sesli ve görsel uyarı veren araç takip radarı
+ Yol bilgisayarı
+ Lastik arıza tespit sensörü ve göstergesi
+ Elektronik katlanabilir ve otomatik kararan dikiz aynaları ve otomatik kararan iç dikiz aynası
+ Otomatik far ve yağmur sensörü
+ Ayarlanabilir sürücü bel desteği
+ Orjinal deri ön kol dayama
+ Ön koltuklarda 5 kademeli ısıtma
+ Çift Bölgeli ayarlanabilen dijital klima
+ Ön cam ısıtma rezistans
+ Arka yolcu kol dayaması (bardaklıklı)
+ Isofix bağlantı noktaları
+ Merkezi kilit ve Otomatik dört cam
+ Arka tekerlerde bağımsız süspansiyonlar
+ Ön ve arka Orjinal sis lambaları
+ Orjinal Arka Park Sensörü
+ Tek tuşla Kapatılabilir DSC (ESP Sistemi + Traction Control)
+ Orjinal Tamir Kiti ve Stepne

Alıcısına hayırlı olsun. Güle güle kullansın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar aracınız çok güzel.  Bir şey merak ettim

10 saat önce, SpeedMazda :

18" CMS Ultralight Füme&Aluminyum Alaşım Jant (Tanesi 6,9kg)

Bu rakam çok şaşırtıcı da.. Acaba doğru mu, doğruluğunu ispatlar biçimde bi katalog veya fotoğraf vs varmidir.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Zealot :

Hayırlı satışlar aracınız çok güzel.  Bir şey merak ettim

Bu rakam çok şaşırtıcı da.. Acaba doğru mu, doğruluğunu ispatlar biçimde bi katalog veya fotoğraf vs varmidir.. 

Teşekkürler. Şuan bulamadım ama almadan önce ve aldığım dönemde CMS'nin Almanya kataloğunu bulup oradan edinmiştim bu bilgiyi ( yanlış olmasın, bilen varsa doğrusunu paylaşabilir.). Ben de şaşırmıştım. Jantı takmadan önce 8,3lt civarlarında ortalamam vardı. Önce sadece Jant takıldı ortalamam 7,9lara düştü, sonrasında Eibach prokit'i de takınca 7,6'lara indi ortalamam. Son 1 yıldır ortalamayı hiç sıfırlamadım ve uzun yola gitmedim. Çekmeköy, Üsküdar arasında işe git gel ortalaması diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirtilen ağırlık,  inanılmaz. 

Oz, advan falan bu rakamlarda özel seri dövme jant çıkarıyor.   Döküm değil de dolu malzemeden torna-freze de  işleyerek yapiolar. Yani 1 jant için 5 jant kadar malzeme fire verilyor. Forged denilen olay 

Ha cms boş firma deil,  yerli ama bmw den porsche ye, hatta bentley e jant yapıyor adamlar 

18x 8Jde    6.9 değil 8.9kg olsa  bile yarın  bi takım alacağım 😄😄

18 x 8J rx8 jantlarim var. 9.7 kg diye gözüm gibi saklıyorum. Üstündeki lastik 12kg 

Jant ta ve lastik te hafiflik candır. Pek bilinmez ama can suyudur 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Zealot :

Belirtilen ağırlık,  inanılmaz. 

Oz, advan falan bu rakamlarda özel seri dövme jant çıkarıyor.   Döküm değil de dolu malzemeden torna-freze de  işleyerek yapiolar. Yani 1 jant için 5 jant kadar malzeme fire verilyor. Forged denilen olay 

Ha cms boş firma deil,  yerli ama bmw den porsche ye, hatta bentley e jant yapıyor adamlar 

18x 8Jde    6.9 değil 8.9kg olsa  bile yarın  bi takım alacağım 😄😄

18 x 8J rx8 jantlarim var. 9.7 kg diye gözüm gibi saklıyorum. Üstündeki lastik 12kg 

Jant ta ve lastik te hafiflik candır. Pek bilinmez ama can suyudur 

Evet söylediğiniz gibi ünlü markalar gramlardan kurtulmak için epey efor sarfediyorlar :) valla siz söyleyince tedirgin oldum şimdi, yanlış bişe yazmak istemem. İmkanım olsa söküp tartacağım :) Aluminyum olmasının bir etkisi olabilir ya da katalogda gördüğüm verinin kg olmama ihtimali kafamı karıştırdı şu an

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

hayırlı satışlar @SpeedMazda

Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...