Jump to content

Mazda 6 Anahtar Kabı

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aliexpress can sıkıntısı gezintilerinde güzel bir anahtar kabına rastladım ve çok hoşuma gittim direk sipariş ettim. 20 günde geldi anahtar kabı. Başka marka ve modeller için de var ama Mazda olarak sadece Mazda 6 yapmışlar. Fırsat bulursam zımparalayıp aracımın kendi rengi griye de boyamayı düşünüyorum.

IMG_20200909_190046.jpg

IMG_20200909_190106.jpg

IMG_20200909_190102.jpg

IMG_20200909_190056.jpg

IMG_20200909_190041.jpg

IMG_20200909_190208.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lan Sabah Sabah, Daha Kahvaltı Yapmamışım, Çayımı, Kahvemi İçmemişim.

Başlığı aynen Şu Şekilde Okudum.

Mazda 6 Anahtar Kaybı :D :D 

Ahaa Dedim Tamda Ömer'i bulmuş. Başlığa tıklayıp konunun içine girinceye kadar, acaba nasıl kaybetmiş, yolda mı kaldı.vs.vs.. Kafamda deli sorular.. :D 

Neyse güle güle kullan kardeşim. Şirin ve güzelmiş.

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tıpkı tesla ve yeni nesil porsche anahtarları gibi olmuş. bende aliexpress'ten deri kılıf sipariş edecektim ancak 4 tuşlu anahtara uygun kılıf bulamadım. derici bulup yaptırmak istedim ancak buralarda o tür butik işlerle uğraşan yok. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
10.09.2020 at 00:33, Tarahumara :

Aliexpress can sıkıntısı gezintilerinde güzel bir anahtar kabına rastladım ve çok hoşuma gittim direk sipariş ettim. 20 günde geldi anahtar kabı. Başka marka ve modeller için de var ama Mazda olarak sadece Mazda 6 yapmışlar. Fırsat bulursam zımparalayıp aracımın kendi rengi griye de boyamayı düşünüyorum.

Anahtarlık çok şirinmiş yeni gördüm.

Mazda6 ile Mazda3'ün 2 buttonlu (2018 model için) anahtar ebatları aynı mı acaba?Yani onunla da uyumlu olur mu?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, sever11er :

Anahtarlık çok şirinmiş yeni gördüm.

Mazda6 ile Mazda3'ün 2 buttonlu (2018 model için) anahtar ebatları aynı mı acaba?Yani onunla da uyumlu olur mu?

Teşekkürler.

Olur. Boyutları aynı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, mccoffeer :

Çok şık iyi günlerde kullanın. CX-5 için olanı var mı acaba?

Teşekkürler. Ben görmedim ama siz yine de bir bakın aliexpress'e.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...