Jump to content

Yedek Lastik Veya Alternatif Çözüm Önerileri

tansu87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, tansu87 :

Kılıf alıp stepneyi böyle taktım. Pandizot çıkardım. Araya koltuktan tavana keşke file çekilebilse :( 

8A4872F3-D9C0-4073-A17D-26A1C648DC51.jpeg

Civic hecbellerde var alip takabiliriz o paracayi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, tansu87 :

Kılıf alıp stepneyi böyle taktım. Pandizot çıkardım. Araya koltuktan tavana keşke file çekilebilse :( 

stepne taşıma bence. Kesinlikle gerek yok. Yeni arabalarda zaten yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Tansu bence de sadece şehirler arası seyahatlerde yanına alabilirsin.

Günümüzde kredi kartlarının, sigorta poliçelerinin asistan hizmetleri arasında çekici çağırma veya yol yardım gibi hizmeti var. Oldu da patladı, yarıldı birden jant üstüne oturdu araç. Lastik değiştirmekle uğraşmak yerine, bu ücretsiz hizmetten faydalanabilirsin.

Bir tane kompresör al, bagajında her daim bulunsun.  Lastik patlamalarının çoğu usun süreli inerek oluyor. Onda da kompresör çok işe yarıyor, şişir git lastikçiye...

Olmadı birde lastik tamir kiti spreyi al içim rahat etmez dersen..

Hiç birisi olmadı yaz gruba elbet birimiz sana yardıma desteğe geliriz. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan @Zealot sadece denedim dün akşam yav. Şehir içinde her yer lastikçi. Stepne taşımıyorum da şehir dışında mutlaka alıyorum. Yola da gece çıktığım için stepne şart. 

pompa mantıklı alayım bi tane. Sprey de var ama sprey en en son yapacağım şey. Lastik kullanılmaz hale geliyormuş. Bi de sensör var içinde. O da çöp oluyor sanırım. 

9 saat önce, ozgur35 :

Civic hecbellerde var alip takabiliriz o paracayi 

Raylı sistem değil de koltuk başından tavana file. Takacak her yok ki. Kanca yok tavanda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, tansu87 :

Stepne taşımıyorum da şehir dışında mutlaka alıyorum. Yola da gece çıktığım için stepne şart. 

bagaj full dolu, yola çıktın  120 ile gidiosun,  lastik yarıldı patladı bişey oldu.

o bagajı boşaltıp kriko ile arabayı kaldırıp minnak L anahtarla uzun yolda ısınmış genleşmiş kaynamış M12 somunları sökebileceğini hiç hayal etme bence dostum.  Sökülmüyoree. dışarda güneş veya yağmur olduğunuda düşünürsek..  O rezilliği çekmeye deymez..  çağır bi mobil lastikçi ver 100-150 devam et.   zaten yarılmış lastiği söküp minnoş stepneyi takınca..  tekrar lastikçiye gidip tekrar para vercen. 

yada başa alayım,  bi arabaya in de ,  L anahtar ile bi lastiğin bijonlarını gevşet bakalım gevşeyecek mi 😃      lastikçin gevşek bırakmadıysa imkansız. 

• Beğen 1
  • Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Zealot :

bagaj full dolu, yola çıktın  120 ile gidiosun,  lastik yarıldı patladı bişey oldu.

o bagajı boşaltıp kriko ile arabayı kaldırıp minnak L anahtarla uzun yolda ısınmış genleşmiş kaynamış M12 somunları sökebileceğini hiç hayal etme bence dostum.  Sökülmüyoree. dışarda güneş veya yağmur olduğunuda düşünürsek..  O rezilliği çekmeye deymez..  çağır bi mobil lastikçi ver 100-150 devam et.   zaten yarılmış lastiği söküp minnoş stepneyi takınca..  tekrar lastikçiye gidip tekrar para vercen. 

yada başa alayım,  bi arabaya in de ,  L anahtar ile bi lastiğin bijonlarını gevşet bakalım gevşeyecek mi 😃      lastikçin gevşek bırakmadıysa imkansız. 

😁 yapacak bişe yok valla. Gece 3’te lastikçi bulama kadar Bagajı döküp Lastiği takarım. En rotçuda sökebileceğim kadar tork anahtarla sıktı ama artık vaziyet ne olur bilemem gece :) yağmur da yağarsa en son soyunup yağmurda duş alıp öyle devam ederim :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konu fotoğrafların içinde heba olmasın diye ayırdım. Aklınıza daha güzel bir konu başlığı gelirse güncelleriz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...