Jump to content

2018 Mazda 6 Tavan Ambiyans Aydınlatması

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eksikliğini hissettiğim bir led işlemini daha yaptım. Başüstü paneline iki ufak delik açarak iki tane led ekledim. Ledleri, kahve tutacaklarını ve vitesin oradaki multimedya kontrollerini aydınlatacak şekilde ayarladım. Araç içi kamera takarken, bu işlemi de düşünerek ekstra bir elektrik kablosu bırakmıştım zaten. Ledlerin önüne de kumanda ile kontrol edilebilen bir led kontrol ünitesi ekledim. Bu sayede istediğim zaman ledleri kumandadan kapatıp açabiliyorum ve ışık şiddetini de ayarlayabiliyorum. Ledlerin ışık kaynağının gözükmemesi için sunroof kumandasının olduğu çukuru kullandım. Fotoları ekledim fakat bazı tarayıcılarda kafasına göre yönü değişebiliyor fotoların. Üzerine tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.

tavan_01.jpg

tavan_02.jpg

tavan_03.jpg

tavan_04.jpg

tavan_05.jpg

tavan_07.jpg

tavan_08.jpg

tavan_09.jpg

tavan_10.jpg

tavan_11.jpg

• Beğen 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Mehmet Özdemir :

kesme delme yaptığın yerler dışarıdan bakınca çok sırıtmıyordur umarım ömer?

Yok abi dışarıdan gözükmesin diye sunroof düğmesinin olduğu çukur boşluğa koydum ledleri. kafayı eyip bakmadığın sürece gözükmüyor ışığın kaynağı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bmw lerde çok güzel oluyor bu ambiyans aydınlatması. Elinize sağlık güzel olmuş. Mercedes lerde de dikiz ayna altında var 2 adet aydınlatma yine vites bölümünü aydınlatan. Mazda yeni nesil araçlarında bence artık iç aydınlatma olayına biraz daha önem verebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...